Miksi joka päivä on hyvä kylpyläpäivä?


Saunat ja kylpylät elävät uutta tulemistaan. Ihmiset haluavat palata perinteisten ja aitojen kokemusten äärelle etsiessään tapoja palautua arjen hektisestä elämänmenosta. Kylpyläkulttuuriin liitetään helposti ajatus ylellisyydestä ja erityisyydestä. Kylpyläkäynti onkin usein kotimainen vaihtoehto loman vietolle, tapa juhlistaa merkkipäiviä tai viettää yhteistä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Mutta yhtä lailla se on arjen ylellisyyttä. Ihana tapa ja paikka, jossa voi piipahtaa viihtymässä tai hemmottelemassa itseään. 

”Me Flamingo Spa Kylpylässä ajattelemme, että hyvä olo ja elämänilo kuuluu meille kaikille, joka päivä. Uskomme, että kylpemisellä on sekä sisäisesti, että ulkoisesti syväpuhdistava vaikutus. Nämä ovat jo itsessään hyviä syitä tulla kylpylään”, kertoo Flamingo Spa Kylpylän toimitusjohtaja Sanna Himberg ja jatkaa ”Haluamme uudistaa suomalaista kylpyläkulttuuria tekemällä siitä yhä vahvemmin elämäntavan ja kylpylästämme kohtaamispaikan kaiken ikäisille. Koko perheen vesipuiston puolta unohtamatta”. 

Flamingo Spa Kylpylän aikuisten puolelta löytyy seitsemän saunaa, kolme allasta, monipuolinen Spa Cafe sekä kaksi hoitolaa. Kuva: Flamingo Spa

Flamingo Spa Kylpylän aikuisten puoli uudistui 

Aikuisten puoli on kevään aikana uudistunut Laituri-nimisellä tilalla, johon on tuotu asiakkaiden toiveissa jo pitkään ollut avanto tilaussauna sekä tyylikäs baari. Tilaa on mahdollista varata yksityiskäyttöön. Aikuisten kylpylä on myös suosittu polttareiden pitopaikka. Myös hoitoja ja palvelupolkuja on uudistettu. Flamingo Spa Kylpylän aikuisten puolella on uudistuksen jälkeen asiakkaiden käytössä seitsemän eri saunaa ja kolme allasta, joogasauna sekä Hydrohex -vesirentoutus. Porealtaat, liukumäet, aktiivialtaat sekä Hydrohex -allastreeni ja muut vesiliikuntamahdollisuudet löytyvät koko perheen vesipuiston puolelta. 

Aikuisten puolen uudessa Laituri -tilassa on avannon lisäksi sauna ja allasbaari. Tilaa voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Kuva: Jouko Paloranta

Saunomisen hyvää tekevä vaikutus 

Flamingo Spa Kylpylän aikuisten puolen uudistuksessa haluttiin saunakulttuuria nostaa aiempaa merkittävämmin esille. Onhan kylpylässä ollut alun perinkin jo useampia toisistaan suurestikin eroavia saunoja suomalaisista saunoista hyvän olon joogasaunaan, lempeään suolasaunaan sekä eksoottisempiin höyrysaunoihin. Vaikka sauna- ja kylpyläkäynti mielletään yleensä sosiaaliseksi tapahtumaksi, ei mikään estä nauttimasta olostaan myös aivan yksin. Tällöin tulee kenties kiinnittäneeksi huomiota normaalia enemmän myös saunan terveyshyötyihin. Ne aktivoituvat jo 15min saunomisen jälkeen. Saunoessa olemme jonkun alkuperäisen äärellä, kokemuksen, joka tuntuu kehon ja mielen syvyyksissä asti. 

Flamingo Spa Kylpyläkokonaisuuteen kuuluu myös kaksi eri hoitolaa. Perinteisiä kauneushoitoja tarjoava Flamingo Day Spa sekä aikuisten puolen yhteydessä oleva hemmotteluhoitola. ”Hoitoja, saunomista ja kylpemistä yhdistellen voi joka kerralla luoda itselleen erilaisen kylpyläkokemuksen. Riippuen siitä, millä mielellä kylpylään on tulossa” avaa aihetta toimitusjohtaja Sanna Himberg ja toteaa ”Flamingo Spa aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihteellisyyttä. Tervetuloa!” 

flamingospa.fi 

Jaa tämä artikkeli


Matkailu