Method Makia Treeni- ja ravintopalvelu haastaa sinut terveelliseen tammikuuhun


Tehokasta harjoittelua kotona

Harjoitukset tehdään pelkällä kehonpainolla ja kaikkein vaativimmissa ohjelmissa riittävät ainostaan leuanvetotanko ja voimistelurenkaat. Nämä yksinkertaiset välineet tekevät jokaisesta kodista tehokkaan kuntosalin. Järjestelmä sisältää myös täysin välineettömät ohjelmat, joten mitään välineitä ei välttämättä tarvita.

Käyttäjäkohtaiset treeniohjelmat

Järjestelmä sisältää massiivisen yli 1400:n esimerkkiliikkeen tietokannan. Liikkeet ovat jaettu 20 kategoriaan eri kehon osaalueiden perusteella. Algoritmi valmistaa jokaiselle käyttäjälle jatkuvasti mukautuvaa harjoitusohjelmaa käyttäjän palautteen perusteella. Näin harjoitusohjelma on aina ajan tasalla ja harjoittelu on mielenkiintoista ja nousujohteista.

Helppoa ja tehokasta treenausta

Järjestelmä valmistaa päivän harjoituksen käyttäjän antamien harjoitushistoria tietojen perusteella. Palautteen antaminen harjoituksen aikana on helppoa ja sen avulla varmistetaan tulevien harjoitusten jatkuva nousujohteisuus. Yksi harjoitus kestää ohjelmasta riippuen 40-60 minuuttia ja se sisältää 4-5 liikeparia.

Uudenlainen metodi harjoitella

Method Makia harjoittelu perustuu liikepareihin. Liikeparissa on yhdistettynä voimasekä mobilisaatioharjoitus. Liikeparit on suunniteltu siten, että mobilisaatioharjoitus tukee suoritettavaa voimaliikettä tai kehittää riittävän liikkuvuuden tulossa oleviin haastavampiin liikkeisiin. Kun voimaa ja liikkuvuutta kehitetään samanaikaisesti, ovat tulokset mahtavia.

HIIT-harjoitukset

Method Makia -harjoitukset kehittävät voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehonhallintaa. Ne saavat voiman ja liikkuvuuden aivan uudelle tasolle nopeasti. Järjestelmä sisältää myös HIIT harjoituksia, jotka ovat 5-15min mittaisia kuntopiirin omaisia harjoituksia. Ne kehittävät kuntoa sekä hapenottokykyä.

Kattava määrä treeniohjelmia

Palvelussa on kattava määrä harjoitusohjelmia. Yleisohjelmat harjoittavat kattavasti kaikkia kehon osa-alueita. Jos haluat kehittää jotain erikoistaitoa, esimerkiksi käsilläseisontaa, siihen löytyy oma ohjelmansa. Erilaisia ohjelmia on 11 kappaletta ja niitä voi vaihtaa milloin tahansa. Saavutetut harjoitustasot siirtyvät automaatttisesti valittun ohjelmaan.

Oma Personal Trainer

Method Makian ansioista sinulla on oma väsymätön Personal Trainer puhelimessasi.

Hae se itsellesi jo tänään!
www.methodmakia.com

Ruokavaliota unohtamatta

Järjestelmä sisältää myös ruokavalion. Se sisältää kaiken tarvittavan tiedon elimistön toiminnasta, kattaviin reseptipankkeihin ja painonseurantatyökaluihin.

Terveellinen ja supertehokas

Ruokavaliossa syödään vain aitoja raaka-aineita, joita on saatavissa jokaisesta lähikaupasta. Siinä ei lasketa kaloreita tai punnita annoksia. Joka aterialla saa syödä itsensä kylläiseksi. Se on kuitenkin erittäin tehokas.

Tehokkuus perustuu tietoon siitä kuinka elimistö käsittelee eri ravintoaineita ja kuinka rasvanpoltto käynnistetään aidon ja maukkaan ruoan avulla. Kun tämä tieto annetaan helposti omaksuttavassa muodossa ja lisäksi annetaan 140 herkullista reseptiä, joita syömällä alkaa tapahtua jo muutamassa päivässä, on hämmästys usein suurta.

Urheilun osuus laihtumisesta tällä ruokavaliolla on vain 10%, joten välttämättä laihtumiseen ei tarvita ylimääräistä urheilua.

Terveellinen tammikuu -haaste

Terveellinen tammikuu on Method Makia liikunta- ja ravintopalveluiden vuosittainen online-haaste johon voi liittyä 31. saakka.

Tämä vuonna haasteen tavoitteena on 5000kg:n yhteispudotus kuukauden aikana. Tavoitetta nostettiin lähes kaksinkertaiseksi viime vuoden 2700kg tuloksesta.

Haasta itsesi – haasta kaverisi, et kadu!

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli