Merkillisen hyvä meikkisarja


Meikkikori täyttyy nyt pakkauksia myöten eettisesti ja ekologisesti tuotetuilla värikkäillä meikkiherkuilla. 

Lähellä tuotettua ja tuoretta. Kaikki INGLOT-sarjan meikit sekä ihonhoitotuotteet valmistetaan EU:n sisällä tilauksesta jälleenmyyjille ja siitä syystä ne ovat lähes säilöntäaineettomia. Haitallisia parabeenejä ei löydy ollenkaan ja pakkaukset ovat suunniteltu erittäin käyttöhygieenisiksi. 

”Tuotteet ovat laadukkaita ja hypoallergisia ja sopivat äärimmäisen herkällekin iholle. Suurin osa tuotteista on vegaanisia, eikä mitään testata eläimillä. Pakkaukset ovat ekologisemmat ja uudelleen täytettävät kaikissa puuterimaisissa tuotteissa. Tämä on tulevaisuuden brändi, johon uskon”, taustoittaa Inglot Suomen kasvot ja sydän Annimaria Ärjä. 

Hän työskenteli Inglotilla useita vuosia meikkaajana ja ihastui merkin tuotteisiin ja toimintatapaan. Ärjä osti aiemmin merkin päämyymälän, mutta tänä keväänä laajensi liiketoimintaansa kun hänestä tuli brändin maahantuoja ja verkkokaupan omistaja. 

Freedom System 

Kestävä magneettirasia on kertaluonteinen ostos eikä kuluta juurikaan kukkaroa. Sisältö kootaan ja täydennetään oman tarpeen mukaan luomiväri-, poskipuna- ja puuteritäyttönapeilla joko tilaamalla verkkokaupasta tai hakemalla myymälästä. 

”Inglot tunnetaan maailmalla juuri näistä uudelleen täytettävistä meikkipaleteista. Meidän myydyin tuote on yksittäinen luomivärinappi. Asiakas voi itse rakentaa omannäköisiä, kokoisia ja sävyisiä meikkipaletteja”, Ärjä kertoo. 

Sarja on erittäin laadukas ja hinnat pystytään pitämään edullisina, koska brändi ei käytä maksettua markkinointia, joka nostaisi tuotteiden hintoja. 

Se, että brändi on levinnyt Puolasta, pienestä perheyrityksestä ympäri maapallon ilman maksettua markkinointia, kertoo sen suosiosta. 

”Viimeiset vuodet ennen koronaa olivat huikeita, joka viikko avattiin 1-2 myymälää jonnekin päin maailmaa”, Ärjä kertoo. 

Laadukkuudesta kertoo se, että Inglotin tuotteita löytyy lähes poikkeuksetta useimman ammattimeikkaajan pakista. 

Kuluttajille sekä ammattilaisille on nykyään myös entistä tärkeämpää tietää mihin tuotteesta maksettu rahasumma perustuu. 

”Inglotin tuotteiden hinnassa ei ole ylimääräisiä piilokuluja kuten luksusbrändin nimeä, ja sitä tietoiset kuluttajat osaavat arvostaa. Ei makseta turhasta.”

”Meikkaaminen perustuu väripigmenttiin” 

Värikosmetiikassa kilpaillaan väripigmentin määrästä, Inglot on tunnettu siitä. Pigmentin tärkeys ja suosio korostuu etenkin Inglotin luomiväreissä, huulipunissa ja meikkivoiteissa, sekä menestystarinan aloittaneessa kynsilakassa. 

Hengittävät O2M kynsilakat: 

Nimensä mukaisesti kynsilakan pinta päästää veden ja hapen lävitseen. Ne pitävät kynnen paremmassa kunnossa, sekä estävät kynnen kellastumista. Niistä on poistettu neljä yleisintä kynsilakoissa esiintyvää allergeenia. Käytetyn kynsilakkapurkin saa kierrättää, kun yleensä ne pitäisi viedä ongelmajätteeseen. Ne eivät siis sisällä itselle tai ympäristölle haitallisia ainesosia. 

”Uusimmassa hengittävien kynsilakkojen Natural Origin -sarjassa, on 77 prosenttia täysin kasviperäisiä raaka-aineita. Yhdellä kerroksella saa täyden peittokyvyn ja pysyvyys on jopa viikon”, iloitsee Annimaria. 

Laadukas ja edullinen ammattilaistason kosmetiikkasarja kuluttajille. Verkkokauppa inglot.fi ja kivijalkamyymälä meikkauspalveluilla Helsingin Kluuvin kauppakeskuksessa. 

IG: @inglotsuomi 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus