Meraskooppi löytää brändin ytimen


Kun kilpailu kovenee, vahva brändi pärjää parhaiten. Tamperelainen markkinoinnin suunnittelutoimisto Mera tarjoaa asiakkailleen avuksi selkeää maalaisjärkeä, perspektiiviä ja perstuntumaa.

Digikanavien myötä voi iskeä vauhtisokeus, jolloin tärkeämpää on, että tehdään kuin että pohdittaisiin mitä ja miksi tehdään. Asioita kannattaa kokeilla ja testata, mutta ensin on hyvä miettiä perusta kuntoon. Mitä varten yritys, tuote tai palvelu on olemassa, mitä se tarjoaa enemmän kuin muut ja mitä hyötyä asiakas siitä saa?” sanoo Meran toimitusjohtaja Maarit Rautio.

”Kirkas ydinajatus brändistä auttaa löytämään oikeat keinot ja kanavat, pitämään viestin selkeänä ja yhdenmukaisena sekä osumaan tarkemmin oikeisiin kohteisiin.”

Brändin määrittelyä terävöittää Meraskooppi-työpaja, jossa Mera yhdessä asiakkaan kanssa täsmentää organisaation, yrityksen, tuotteen tai palvelun brändi-identiteetin.

Mera on suunnitellut ja toteuttanut asiakkailleen luovia ratkaisuja yli 16 vuotta. Nimensä mukaisesti se tarjoaa enemmän ideoita, mahdollisuuksia ja lähestymistapoja, jotka vievät haluttuun maaliin.

”Kaiken digihämmennyksen keskellä toimimme maalaisjärkisenä tulkkina, joka erottaa olennaisen ja rakentaa brändiä pitkäjänteisesti.”

www.mera.fi

Jaa tämä artikkeli


Yrityspalvelut