Hyvä ruoka antaa aikaa hyvään arkeen


Ravintotietämys, ympäristöystävällisyys, hyvinvointiteema ja lisääntynyt vapaa-aika +50 -kuluttajilla ovat taustalla vaikuttavia asioita, kun kotimainen Avainlippu- yritys Menumat on kehittänyt ainutlaatuista ruokapalveluaan.

Tiukat laatustandardit ja turvallinen toimitusketju takaavat maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Menumat hyväksyy tiukoin kriteerein joka ikisen ruoka-annoksensa, jonka keittiöt valmistavat. Alan johtavat asiantuntijatkin ovat todenneet, että Menumatin ruoka on ravitsevaa ja mikä parasta; ruokien ravintosisältö on juuri sitä mitä on luvattu.

”Me näemme ihmisten tekemistä ruokatilauksista suoraan, kuinka monipuolisesti ja erilaisia ruokia halutaan. Se ei todellakaan ole vain esimerkiksi perunaa lisukkeena. Uutisten väittämä pastasukupolven ennallaan pysyminenkään ei pidä paikkaansa, sen vahvistavat seniorien meille tekemät, kovin vaihtelevat ruokatilaukset.

”Ruokalistallamme on hyvin vaihtelevia annoksia, joita lisätään myös asiakkaiden toivomuksesta, kuten järvikalaa tai riista-aikaan hirvipullat”, kertoo Menumatin toimitusjohtaja Kenneth Selén.

Kilpailutuksen seurauksena meille syntyi myös laaja kasvisruokavalikoima. Se yllätti meidätkin, kuinka kasvisruokien suosio on kasvanut myös senioreiden keskuudessa, lisää yrityksen myyntijohtaja Juha Kansikas. ”Kasvisruokia syövät tasaisesti kaikki, ei pelkästään kasvissyöjät.”

Toimitusjohtaja Kenneth Selén sekä myyntijohtaja Juha Kansikas.

Ruokafilosofiasta ruokakulttuuriin

”Oikeanlaisen ravitsemuksen pitää olla kuin jatkuva tie, se aloitetaan jo siinä vaiheessa, kun ikääntyminen pikkuhiljaa alkaa. Se on jatkumo, josta pidetään huolta. Hyvä täysipainoinen ruoka on äärimmäisen tärkeä asia seniori-ikäisten arjessa”, painottaa Kansikas.

Menumatin kokonaispalveluun kuuluva palvelulaite mahdollistaa omaan rytmiin tapahtuvan syömisen ja aktiivisen arjen, jossa voi valita oman elämäntyyliinsä sopivan tavan ruokailla. Välillä voi käydä ystävien kanssa ravintolalounailla, joskus on ihana kokata itse tai syödä sitä maistuvaa kotiruokaa ateriapalvelun tarjoamana, ihan mihin kellonaikaan tahansa.

Kun kotona on aina aterioita valmiina, lisää se toki omaa turvallisuuden tunnetta.

”Aina markkinoiden parasta ruokaa ja maku edellä. Lisäksi tämän palvelulaitteemme mukana tulee tuoksu kotiin, kun ateriat lämmitetään”, Selén luonnehtii yrityksen filosofiaa ja muistuttaa samalla oikean ravintosisällön tärkeydestä.

”Meillä ei yksikään ruoka päädy asiakkaalle, jota me emme itse voisi hyväksyä. Joka ikinen ruoka arvioidaan kriittisesti täällä, ja usein koko konttori on maistelemassa ruokia ja keskustelemassa niistä”, Kansikas toteaa ylpeänä.

Korkea laatu on Menumatin ehdoton vahvuus – sekä ruoan maukkauden, turvallisuuden että onnistuneen asiakaspalvelun osalta.

Menumat Oy
puh. 020 796 1550
www.menumat.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi