Menestystaitoja voi opiskella!


Uskon visiointiin, strategioiden luomiseen sekä kykyyn nähdä mahdollisuuksia.”

Sanoo yrittäjä ja koulutusjohtaja Auli Hedman, joka kouluttaa holistisia coaching-taitoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille Life Coach Academyssa.

Menestystaitojen lyhyt oppimäärä: 

 1. Pysähdy määrittelemään, mitä menestys sinulle tarkoittaa. 

 2. Tutustu mieleesi. Tietoisuustaitojen avulla voit helpommin tunnistaa rajoittavat uskomukset ja kognitiiviset vinoumat, jotka saattavat estää menestyksesi. 

 3. Huolehdi energiastasi, se erottaa kaksi yhtä lahjakasta tekijää toisistaan. Arvosta siis kehoasi: se on työkalu, jolla teet visiosi todeksi. Laita palautumisen, ravinnon ja liikunnan suhteet kuntoon. Hyvinvointirutiinit ovat kaikkien opittavissa olevia taitoja. Ilman energiaa, et jaksa. 

 4. Tee tilaa visioinnille. Julia Cameronin ”Tie Luovuuteen” luovuusohjelma on metodi, joka väylää tietä luovuuteen. Se perustuu kahteen asiaan: aamusivujen kirjoittamiseen ja taiteilijatreffeihin. Tutustu, mikäli yhteys luovuuteen on tukossa. Itselle tärkeitä luovuuden lähteitä on myös meditaatio ja luonto, samalla tulee tankattua hyvää energiaa. 

 5. Luo visioistasi strategioita. 

  • Överi visio, jossa kaikki unelmasi toteutuvat 
  • Realisti visio, jossa visiosi todennäköisesti toteutuu 
  • Kauhuskenaario, jossa kaikki menee päin peetä. Näin olet auki mahdollisuuksille, mutta myös varautunut pahimpaan, joten pääset jaloillesi nopeammin. 
 6. Ole mukava ja reilu. Sosiaaliset taidot ovat yksi tärkeimmistä menestystaidoista, joten opiskele niitä. 

Tutustu tarkemmin: www.lifecoachacademy.fi

Jaa tämä artikkeli


Ura & Vaurastuminen