Menestys tulee tekemällä hyviä valintoja


Kovassa kasvussa oleva Luonkos on kolmen rohkean naisen perustama arvopohjainen yritys. Missiona on inspiroida muutosta parempaan tekemällä luonnonkosmetiikan vallankumousta! 

Kuva: Vesa Tyni

Intuitio, usko unelmiin, tinkimättömyys arvoista ja määrätietoinen työ luoda uudenlaista ekoluksuskosmetiikka ovat Luonkosin menestysreseptin aineksia. 

Luonkos mahdollistaa kosmetiikan käytön minimoinnin. Kuluttaja saa ihonhoidollisesti tehokkaita ekotuotteita jotka korvaavat monta muovipurkkia. Iho voi paremmin, luonnonvaroja käytetään vain minimaallisesti ja jätevedet eivät saastu raaka-aineista. ”Päästään pois muovin käytöstä sekä säilöntäaineista ja kaiken maailman mömmöistä, joita valitettavasti vieläkin yleisesti käytetään. Meillä on ehdoton ei palmuöljylle sekä muille epäeettisesti tuotetuille raaka-aineille – palmuöljy ei edes iholle tekisi hyvää” toteaa kolmikko kuin yhdestä suusta! 

Miia Leino ja Jonna Vesterinen kehittävät Luonkosin innovatiiviset tuotteet asiakasta ja luontoa ajatellen, uusia raaka-aineita hyödyntäen. Öljypuhdistuskakut ja metsämikrobiuutetuotteet ovat nopeasti löytäneet tiensä suomalaisten iholle rakastetuiksi luottotuotteiksi. Luonkos on edelläkävijä jalostamaan metsän aarteista tuotteita. Reconnecting Nature™ metsämikrobiuutteesta syntyi jo viides tuote; Primal (suom. alkuperäinen) metsämikrobivoide. Luontoyhteys vahvistuu solutasolla asti! 

”Luonkos on voittanut lukuisia palkintoja. Olen niistä jokaisesta ylpeä ja siitä upeasta pioneerityöstä jota teemme. Kun voitimme muovittomista pakkauksistamme kultaa designkilpailussa, tuli nuori nainen kyynelehtien onnittelemaan meitä. Hän kertoi, että olemme esikuvia siitä, että naisten tiimi voi menestyä, onnistua ja voittaa”, kertoo Luonkosin toimitusjohtaja Piritta Fors. ”Olemme iloisia, jos voimme toimia esimerkkinä naisten perustamasta arvopohjaisesta menestysyrityksestä.” 

Lue lisää www.luonkos.fi 

Tuotteet löytyvät hyvin varustelluista apteekeista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä erikoismyymälöistä. 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus ja terveys Talous ja johtaminen