Meeting Parkissa yli 75.000 kokousta


Helsingin ydinkeskustasta löytyy hyvin erikoislaatuinen kokous- ja toimistomaailma, joka on vastannut jo 10 vuotta vaativimpien kansainvälisten organisaatioiden tila- ja palvelutarpeita jopa ympäri vuorokauden 24/7.

Helsingissä toimii jo 10. toimintavuottaan viettävä ja suurelle yleisölle melko tuntematon, mutta yhä useamman kotimaisen ja ulkomaisen yrityksen suosima ainutlaatuinen kokous– ja toimistomaailma Business Meeting Park Oy.

Meeting Parkissa on mm. neuvoteltu Pohjoismaiden suurimmista yrityskaupoista, pidetty suurlähettiläiden vastaanottoja ja tiloissa voi törmätä myös valtioiden päämiehiin ja menestyksekkäimpiin yritysjohtajiin ympäri maailmaa. Meeting Parkissa on pidetty jo hämmästyttävät yli 75.000 kokousta ja tilaisuutta ja kuukausittaiset varausmäärät kasvavat edelleen. Toimintaa ollaankin laajentamassa uusilla toimipisteillä, mutta tarkempia tietoja ei vielä kerrota tässä vaihessa.

Kare Casals toimitusjohtaja

Business Meeting Park Oy:n toimitusjohtaja Kare Casalsin mukaan yhtiö syntyi vuonna 2010 puhtaasti

elinkeinoelämän omista tarpeista, koska yhä kansainvälisempi toimintaympäristö toi uusia vaatimuksia mm. tietovaltaisille toimialoille, jolloin tarvittiin yhä turvallisempia monipuolisia tiloja ja palveluja, mahdollisimman joustavasti, helposti ja nopeasti, vaikka keskellä yötä ja pyhänä.

Tämän vuoksi Meeting Park palvelee keskeisimmillä sijainneilla Helsingin kauppakeskus Forumissa ja Kampissa luottamuksellisesti, asiantuntemuksella ja suurella sydämellä jopa ympäri vuorokauden. Tarjolla on 100 erilaista kokous- ja koulutustilaa, co-working ja toimistotilaa, niin tilapäiseen kuin pysyvämpäänkin tarpeeseen.

Kauppakeskus Forum, Mannerheimintie 20 B, Helsinki

Meeting Parkille ominaista on joustava, helppo ja aidosti yritysasiakaslähtöinen toimintatapa, jolla luodaan lämminhenkinen, kotoisa, turvallinen ja huoleton työympäristö kaikille yritysasiakkaille. Yhtiön palveluksessa on vajaa 30 henkilöä kolmessa toimipisteessä.

Meeting Park tarjoaa myös tiettävästi edelleen ainoana toimijana Pohjoismaissa aidosti luottamuksellisen ja turvallisen ympäristön esimerkiksi sopimusneuvotteluille ja välimiesmenettelyille, sillä mm. kaikki vuokralaiset, sopimusasiakkaat, henkilökunta ja alihankkijat ovat saman yleisen salassapitosopimuksen piirissä. Meeting Park pystyy vastaamaan myös kansainvälisiin turvallisuusvaatimuksiin.

Meeting Parkin palveluvalikoima käsittää myös perinteiset Business Center palvelut, kuten assistentti-, posti- ja osoitepalvelut, tarjoilut ja videoneuvottelut, joissa se on jo ollut pidemmän aikaa Suomen suurimpia palveluntarjoajia.

MeetingPark.fi
+358 (0)10 5011 501
helsinki@meetingpark.fi

 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli