Meeting Park laajenee Ruoholahteen


Helsingin suosituimpiin kokous– ja koulutustilojen tarjoajiin kuuluva Meeting Park panostaa tulevaisuuteen, ja avaa Ruoholahden metroaseman kiinteistöön ainutlaatuisen 6.000 m2 kokous–, koulutus- ja tapahtumakeskuksen. 

Suomalainen kasvuyhtiö Business Meeting Park Oy on tarjonnut yrityksille keskitetysti monipuoliset kokous-, koulutus- ja työtilat, sekä näihin liittyvät korkeatasoiset palvelut ympäri vuorokauden jo vuodesta 2011 saakka. Meeting Parkissa on järjestetty yli 80.000 tilaisuutta, ja se on mm. kokousmäärissä mitattuna alan suurimpia toimijoita Suomessa.

Business Meeting Park Oy:n toimitusjohtaja Kare Casals kertoo yhtiön syntyneen puhtaasti elinkeinoelämän omista tarpeista; yhä kansainvälisempi toimintaympäristö asetti uusia vaatimuksia toimialoille, joilla tarvittiin yhä turvallisempia tiloja ja niihin liittyviä korkeatasoisia palveluja helposti, joustavasti ja nopeasti myös nk. virka-ajan ulkopuolella viikonloppuisin ja pyhinä.

Yritysasiakkaiden ehdoilla 24/7

Havainnekuva; Meeting Park OASIS

Meeting Parkille on ominaista erittäin joustava, helppo ja aidosti yritysasiakaslähtöinen toimintatapa, jolla luodaan lämminhenkinen, turvallinen ja huoleton ympäristö kaikille yritysasiakkaille. Meeting Parkissa pidetään tilaisuuksia pienemmistä työkokouksis-ta koulutuksiin, seminaareihin, kongresseihin, ja asiakastapahtumiin. Meeting Park tarjoaa ainoana Pohjoismaissa aidosti turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön, joka pystyy vastaamaan myös kan-sainvälisiin turvallisuusvaatimuksiin. Meeting Parkissa on esimerkiksi neuvoteltu Pohjoismaiden suurimmista yrityskaupoista, ja pidetty kansainvälisiä välimiesmenettelyjä. Meeting Park on Valtiohallinnon kokous- ja tapahtumapaikkojen puitesopimustoimittaja (Hansel).

Meeting Park panostaa tulevaisuuteen

Meeting Park OASIS, Ruoholahden metroasema, Itämerenkatu 14, 00180 Helsinki

Pandemiaa edeltävät vuodet olivat Meeting Parkille jatkuvan kannattavan kasvun aikaa, ja rajoituksista huolimatta, se on pystynyt palvelemaan asiakkaitaan keskeytyksettä, pitkälti sitoutuneen henki-lökunnan ja uskollisten yritysasiakkaiden ansiosta. Meeting Parkin konsepti on osoittanut vahvuutensa ja joustavuutensa mukautua yllättäviin toimintaympäristön häiriöihin ja muutoksiin. ”Näin ollen, on täysin luonnollista, että näistä poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta, Meeting Parkin katse on vahvasti tulevaisuudessa ja pandemian jälkeisessä ajassa”, toteaa Kare Casals. Meeting Park avaa nyt toukokuussa Ruoholahden metroaseman kiinteistöön täydellisesti saneeratun Meeting Park Oasis nimisen ainutlaatuisen kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskuksen, joka käsittää 6.000 neliötä, mukaan lukien upea 730 m2 Atrium tapahtumatila isompia tilaisuuksia varten. Meeting Parkin kokonaispinta-ala kasvaa Helsingissä lähes 10.000 neliöön, ja uusia omia tai/ja lisensoituja toimipisteitä kartoitetaan edelleen.

Meeting Park on myös parhaillaan rekrytoimassa yli 30 koko– ja osa-aikaista työntekijää Helsingin toimipisteisiin Kluuviin, Kamppiin ja Ruoholahteen.

MeetingPark.fi
+358 (0)10 5011 501
helsinki@meetingpark.fi

Jaa tämä artikkeli


Tulevaisuuden HoReCa