Kiertomatkalla näkee ja kokee enemmän


Valmiiksi paketoidut kiertomatkat lisäävät suosiotaan – eikä syyttä. Niillä pääsee vierailemaan mielenkiintoisissa kohteissa helposti ja turvallisesti. ”Moni Matkapoikien asiakas on jälkikäteen kiitellyt matkojen sisältöä ja todennut, miten valtavasti aikaa ja vaivaa olisi mennyt, jos itse olisi tehnyt kaikki järjestelyt. Olemme valinneet kohteet tarkkaan, ja matkalla pääsee paikkoihin, joihin se on omatoimisesti hankalaa. Mukana on aina suomenkielinen opas. Ideana on nauttia lomasta ilman, että tarvitsee huolehtia mistään”, kertoo Matkapoikien tuotepäällikkö Outi Vähäkuopus.

Yksi yhtiön uutuuksista suuntautuu Sloveniaan, joka on monelle tuntematon kohde ja kuuluu Euroopan tarkimmin varjeltuihin salaisuuksiin. Maa on yhdistelmä upeita järvi-, meri- ja vuoristomaisemia, pieniä historiallisia kaupunkeja ja kaunista vanhaa arkkitehtuuria.

Toinen uutuus, Adrianmeren rannalla sijaitseva Montenegro, tunnetaan upeista vuoristomaisemista ja sympaattisista rannikkokaupungeista, joissa näkyy Venetsian aikakauden vaikutus. Ajoreitti seurailee muun muassa Kotorin lahtea, jonka rannat kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin.

Kolmantena Vähäkuopus nostaa esiin kiertomatkan, joka suuntautuu Italiaan Amalfin rannikolle. Alue on tunnettu upeista maisemista, idyllisistä pikkukylistä ja Limoncello-sitruslikööristä. Matkalla näkee vilkasta eteläitalialaista elämänmenoa Napolissa, kauniin Caprin saaren, Pompeijin rauniokaupungin ja ikuisen Rooman.

Paikallista palvelua 11 toimistossa

Yli 40 vuotta matkailijoita palvellut kotimainen perheyhtiö Matkapojat on täyden palvelun matkatoimisto, joka tunnetaan bussilaivamatkoista mutta tarjoaa nykyisin paljon enemmän. ”Jos asiakas ei löydä tarjonnastamme valmista pakettia, voimme sellaisen räätälöidä. Meillä on oma toimisto 11 paikkakunnalla Suomessa, joten meille voi tulla keskustelemaan kasvotusten matka-asioista”, Vähäkuopus painottaa.

Lukija-alennus näistä uutuuskohteista -100€/varaus. Varaukset myyntipalvelusta p. 010 2323 200 tai toimistoistamme. Paikkoja rajoitetusti. Tutustu kattavaan tarjontaamme www.matkapojat.fi/kiertomatka

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Matkailu