Martina Aitolehti kehottaa keskittymään ruoassa perusasioihin


MONI TREENAA PALJON, mutta ihmettelee miksi tuloksia ei tule. Usein syy on ravinnossa. Haluankin puhua siitä, miten tärkeä rooli ruoalla on sekä tavallisen liikkumisen että tavoitteellisen treenin osana”, Martina aloittaa.

Ruoasta ja ravinnosta puhutaan paljon ja lehdet pursuavat erilaisia ohjeita ja vinkkejä. “Tästä huolimatta tuntuu, että ihmiset ovat tosi sekaisin siitä, mikä on oikein ja väärin. Oikeasti ruoan ei pitäisi olla näin monimutkaista, tärkeää se kuitenkin on.”

“Olen äiti, hyvinvointivalmentaja ja urhelija. Intohimoni on saada ihmiset liikkumaan, voimaan hyvin ja haastamaan itsensä, siksi valmennukseni ovatkin saavuttaneet suuren suosion. Sinä pystyt ihan mihin vain, jos niin päätät!”

Löydä itsellesi sopivat valinnat

Yksinkertainen nyrkkisääntö on, että jokaisella aterialla pitää olla ravinteita: hyviä hiilihydraattien lähteitä, proteiinia ja hyviä rasvoja. “Tärkeämpää on keskittyä hyviin valintoihin, kuin turhiin rajoituksiin. Ravinteet ovat kuitenkin se, mitä ihan jokainen meistä ruoaltaan tarvitsee.”

Martinan mukaan jokaisesta ateriasta ei pidä ottaa stressiä, vaan keskittyä niihin ruokiin, joista tulee itselle hyvä olo ja fiilis. “Parasta on yrittää löytää ne valinnat, jotka voi ottaa osaksi koko loppuelämää”, Martina summaa.

I love me -messuja Martina odottaa innolla. “Messut ovat aina olleet kivat, tietoa on laidasta laitaan ja paikalla on paljon ihmisiä, joita kiinnostaa hyvinvointi ja itsensä eteenpäin vieminen!”

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi