Mieleenpainuva pysähtymishetki


Tyhy-päivän tärkein anti on vahvistaa yhteishenkeä ja tarjota hektiseen ja pirstaloituneeseen työarkeen virtaa antava kokemus. Mikä sopisi siihen paremmin kuin luonnon keskellä, kulttuuriperintömme kehdossa vietetty päivä?

“Meillä on pitkä kokemus erilaisten tyhy- ja kokouspäivien ohjelmajärjestelyistä. Pystymme pienestä indikaatiosta ehdottamaan sopivaa ohjelmakokonaisuutta 10-150 hengelle maittavine aterioineen”, kertoo myyntisihteeri Saija Narinen Majatalo Onnelasta.

Alkuperäisen Onnela -täyshoitolan historiaan ja sitä ympäröivään luontoon on luontevasti rakennettu erilaisia ohjelmapaketteja. “Meillä ei päristä maalla eikä vesillä. Sen sijaan kirkkoveneellä soutu Sarvikalliolle tai Halosenniemeen on ikimuistoinen yhteiskokemus”, Saija vinkkaa. “Täällä voi myös patikoida samoja polkuja, joita ovat tallanneet kansalliskirjailijamme ja -runoilijamme ja etsiä vaikka “GPS Rantatien kätköt” tai osallistua “Onnelan Murhamysteeriin”, hän lisää.

Päivän kruunaa rantasaunahetki suomalaisessa järvimaisemassa ja tilausravintolassamme valmistettu menu-illallinen. “Korkeatasoiset kokous-, tyhy- ja juhlapalvelumme on rakennettu harkiten asiakkaiden toiveita kuunnellen”, Saija vahvistaa.

Majatalo Onnela sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaalta, Aleksis Kiven kuolinmökin naapurustossa.

www.onnela.com/fi/kokous

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä