Alkuperäinen Prof De Simone maitohappobakteerivalmiste koko perheen hyvinvointiin


Tiesitkö, että immuunipuolustuksen keskus on suolistossa. Kun se on kunnossa, flunssat ja vatsapöpöt eivät iske niin herkästi. 

Tiedämme jatkuvasti enemmän suoliston merkityksestä terveyteemme. Meillä jokaisella on yksilöllinen suolistomikrobisto, jonka kehitykseen ovat vaikuttaneet muun muassa perimä, elintavat, ruokavalio ja käytetyt lääkkeet.

Suoliston mikrobikanta koostuu miljardeista bakteereista ja se on suurin vastustuskyvystä huolehtiva elin. Tasapainossa oleva suolistomikrobisto puolustaa elimistöä haitallisilta bakteereilta. ”Tärkeintä on huolehtia terveellisistä elämäntavoista. Jos mikrobikanta joutuu kuitenkin koetukselle esimerkiksi infektiokierteen ja antibioottikuurin vuoksi, kannattaa suoliston bakteeritasapainoa hoitaa riittävän vahvalla maitohappobakteerivalmisteella”, Medans Oy:n toimitusjohtaja Juha Vanhanen kertoo. 

Maitohappobakteerit vahvistavat suoliston normaalia bakteerikantaa ja auttavat siten vahvistamaan ihmisen vastustuskykyä. ”Vivomixx maitohappobakteerivalmisteessa on 450 miljardia bakteeria ja bifidobakteeria kahdeksasta erilaisesta kannasta. Vahva Vivomixx sopii koko perheelle, aina vauvasta mummiin ja vaariin”, Vanhanen selventää. Hyvä suoliston mikrobikanta saattaa vähentää myös riskiä sairastua allergioihin ja autoimmuunitauteihin, kuten reumaan tai keliakiaan. Tasapainossa olevasta suolistosta kiittää myös vatsa. 

Lisätietoa www.vivomixx.fi tai ota yhteyttä info@medans.fi
Myynnissä myös hyvin varustetuissa apteekeissa sekä luontaistuotekaupoissa 

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Perhe Terveys