Mainostoimisto Kuubi menestyy laajemmalla osaamisella ja edukseen erottuvilla tarinoilla


Kilpailukyvyn ylläpito uudessa tilanteessa vaatii entistä enemmän aikaa ja panostusta myös yritysjohdolta. Tästä syystä Kuubissa päätettiin jakaa yritysjohdon tehtäviä uuden toimitusjohtajan, Anna Porvarin ja hallituksen puheenjohtajaksi siirtyneen Markku Mäntymaa välillä.

20v juhlavuottaan viettävälle Kuubille kilpailukyky kumpuaa jatkuvan muutoksen tuomasta energiasta. 

Samalla kun digitalisaatio ja Koronan kaltaiset globaalit myllerrykset muuttavat yritysten liiketoimintaympäristöä, mainostoimistolta vaaditaan yhä laajempaa osaamista ja kykyä tuottaa tuloksellisempia ratkaisuja asiakkaittensa menestyksen tueksi. Saman katon alta pitää löytyä luovan suunnittelun ohella myös tarvittavat taidot mm. koodiin, 3D mallinnukseen ja animointiin, teknologia-avusteiseen sisältöjen massaräätälöintiin ja taktiseen huomioarvomittaukseen. 

“Korona-tilanne on edesauttanut B2B-kaupankäynnin murrosta fyysisistä kohtaamisista digitaalisiin. Samalla kun messut ja tapahtumat peruttiin, perinteisempää B2B markkinointia tekevien toimijoiden tuli nopeasti löytää uusia keinoja asiakkaittensa laadukkaaseen kohtaamiseen ajasta ja paikasta riippumatta. B2B myyntityössä tarkoittaa usein mahdollisuutta saada aikaan luottamuksellinen suhde asiakkaan kanssa. Tämänkaltaisen tunteen aikaansaaminen puhtaasti verkossa vaatii verkkopalveluiden käyttöliittymiltä uusia ulottuvuuksia. Me lähdimme suunnittelemaan ja tuottamaan juuri tällaisia kohtaamispisteitä tukemaan asiakkaiden liiketoimintaa. Samalla tämä on avannut meille uuden kilpailukykytekijän. Tekemissämme digitaalisissa showroomeissa käydään päivittäin luottamuksellisia keskusteluja, tavataan uusia asiakkaita ja kauppaa syntyy. Tämä on hyvä esimerkki siitä, mitä kilpailukyky ja sen ylläpito muutoksen keskellä meille tarkoittaa – se on kokonaisvaltaista kykyä jäsentää asioita uudella tavalla ja tuottaa avaimet käteen ratkaisuja”, vuodenvaihteessa Kuubin toimitusjohtajana aloittanut Anna Porvari toteaa. 

“Kilpailukyky vaatii uuden oppimista, jatkuvaa ymmärryksen kasvattamista, sinnikkyyttä pysyä epämukavuusalueella, markkinamuutosten tutkimista ja rohkeaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa”, hallituksen puheenjohtaja Markku Mäntymaa jatkaa. “Iloksemme yritysten markkinoinnin, mainonnan ja myynnin infrat kehittyvät ja linkittyvät digitalisaation myötä aina vain suuremmaksi palapeliksi hallita ja selkeyttää. Tähän liittyvien palveluiden parissa työskennellessä ei käy aika pitkäksi”, Mäntymaa visioi. 

Helsinkiläinen Kuubi on perustettu vuonna 2002. Yhtiö on vuosien varrella kasvanut laajemman osaamisen mainostoimistoksi. Kuubia ohjaa asiakaskeskeisyys, raikkaat ideat ja art-copy-code-tech leveyden osaaminen saman katon alla. 

kuubi.fi

Jaa tämä artikkeli


Bisnes