MAB- terassit – Suomen oloihin suunniteltu uusi, kaunis ja kestävä terassijärjestelmä


Perinteinen terassien rakentamistapa on puu. Komposiitti on voittanut jalansijaa ja betonille liimattavat laatat ovat olleet vaativien kohteiden varsin arvokas vaihtoehto.

Päädyimme lopputulokseen joka muodostuu pylväistä joiden korkeus on säädettävissä, galvanoidusta teräsrungosta ja sen päälle asennettavista, kymmeniä vuosia kestävistä keraamisista laatoista. Siitä syntyi patentoimamme helposti rakennettava kokonaisuus, MAB-terassijärjestelmä.

Kattoterassi. Laatat 800 x 800 mm, säätöjalat 145–290 mm

MAB-terassijärjestelmä yhdistää käytännössä kaikkien menetelmien parhaat puolet

Betoniterassin kestävyyden, rungon helpon rakentamisen ja keraamisten laattojen kiinnittämisen ristikoilla rungon päälle. Talviolosuhteissa eivät laatat jäätymisen takia irtoile. Jokainen laatta toimii huoltoluukkuna, ja on nostettavissa pois mikäli halutaan esimerkiksi vetää sähköä terassin alle. Rungollinen MAB-terassi voidaan säädettävillä pylväillä rakentaa metrin korkuiseksi.

Matalan asennuskorkeuden terasseilla, kuten katoilla ja parvekkeilla, voidaan laatat asentaa suoraan säädettävien pylväiden päälle. Matalimmat säätöpylväät ovat 11 mm korkuisia, joten terassin pinta nousee vain reilut 30 mm asennuspinnasta.

Säädettävien pylväiden ansiosta voidaan MAB-terassijärjestelmä asentaa täysin vaakasuoraksi. Vaikka terassi tehdään laatoista, ei laattapinnassa tarvita kaatoja. Vesi poistuu laattojen rakojen kautta, ja valuu asennuspohjan kaatojen kautta pois.

Keraamisten laattojen valikoima on laaja ja kattaa yli 120 vaihtoehtoa. Pintakuivioista löytyy luonnonkivi, marmori, puu ja betoni kuosia. Kivi ja puu kuosit ovat laserskannattuja aidoista materiaaleista ja ovat todella luonnollisen näköisiä. Laatat täyttävät julkisten alueiden liukkauden esto vaatimukset.

MAB-terassijärjestelmä on myös ekologinen ratkaisu. Keraamiset laatat ovat ympäristö sertifioituja ja säädettävät pylväät 100 % kierrätys materiaalia. Pitkä elinkaari vähentää myös merkittävästi ympäristövaikutuksia. Mikäli haluat pitkäikäisen, huoltovapaan ja kauniin terassin, ota yhteyttä.

MAB-terassijärjestelmä. Laatat 400 x 1200 mm, teräsrunko ja säätöjalat 50–450 mm.

Yhteystiedot

Martin Andersen
Fivestars Products Oy Ab
martin@mabterassit.fi
040 557 7581

Christian Beckman
La Parra Oy Ab
christian@mabterassit.fi
050 599 1121

Osoite

MAB-terassit
Hylkeenpytäjänkatu 5
00150 Helsinki 
www.mabterassit.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koti ja sisustus Piha ja puutarha