Maailman innovatiivisin lastenvaatevalmistaja


Anti -Bite -vaatteisiin ja sukkiin lisätään myrkytön, pesunkestävä pintakäsittely, jolloin ne karkottavat hyttysiä, täitä ja punkkeja.

Reima valmistaa turvallisista ja kestävistä materiaaleista laadukkaita lastenvaatteita, joilla on hyvin huollettuna monta elämää. Reima-vaatteet helpottavat lapsiperheen arkea.

Suomesta tuskin löytyy lapsiperhettä, joka ei tuntisi ikonista Reima-vaatemerkkiä. Säässä kuin säässä suojaavat, kestävät Reima-haalarit ja -vaatteet kiertävät edelleen lapselta toiselle.

Kotimaan myynti on tärkeää, mutta nykyisin Reima on kannattavasti kasvava vientiyritys, jonka tuotannosta peräti 85 % menee vientiin.

”Reimaa myydään yli 70 maassa ja nykyisin panostamme vahvasti digitaalisuuteen”, kertoo Reiman nykytilanteesta asiakaskokemusjohtaja Johanna Sarviharju.

Ensimmäinen EU:n tuoteturvallisuuspalkittu yritys Suomessa

Reima-vaatteiden ajattoman suunnittelun perustana ovat toiminnallisuus, turvallisuus, kestävyys ja innovatiivisuus. Yritys palkittiin viime vuonna EU:n ensimmäistä kertaa myöntämällä tuoteturvallisuuspalkinnolla.

”Se on tunnustus yrityksille, jotka ovat ottaneet kuluttajien turvallisuuden huomioon poikkeuksellisen hyvin”, kertoo lastenvaatetusalalla vuodesta 1995 toiminut Reiman viestintäpäällikkö Riika Paakkunainen.

”Vastuullisuus on kaikessa tekemisessämme ja koko tuotantoprosessi on läpinäkyvä. Teemme yhteistyötä suoraan tehtaiden kanssa ilman agenttiporrasta eli tunnemme alihankkijamme hyvin. Laatu ja kestävyys ovat olleet arvojamme perustamisvuodesta 1944 lähtien ja vaatteillamme on todella hyvä jälleenmyyntiarvo”, Johanna lisää.

”Edelläkävijyys näkyy myös vastuullisuusraportissamme, joka on kansainvälisen GRI-standardin mukainen”, Riika kertoo.

Reima-tuotteet ovat eettisesti ja vastuullisesti tuotettuja, ja ne voidaan turvallisesti kierrättää ja hävittää.

”Kaikki Reima-vaatteet ovat myrkyttömiä, likaa hylkiviä ja siten vaativat harvempia pesukertoja. Tämä helpottaa myös lapsiperheiden arkea”, molemmat korostavat.

Reimalla kannustetaan kuluttajia vastuullisuuteen myös kierrätyksessä.

”Vaatteen eliniän jatkamista tukeaksemme toimimme yhteistyössä Emmy.fi -second hand -verkkokaupan kanssa”, Riika kertoo.

”Lisäksi jaamme paljon Reima Repair Kit -pakkauksia, joissa on heijastavaa paikkatarraa, jalkalenkit, painonappi ja pätkä kuminauhaa”, hän lisää.

Innovaatioita lapsiperheen arkea helpottamaan

Reimalla vuonna 2016 lanseerattu liikunnan iloa lisäävä ReimaGO -sovellus aktiivisuusrannekkeineen on saanut paljon kiitosta. Reima Weather appin lanserauksen jälkeen vakuutuimme, että tutkimus ja tuotekehitys istuvat Reimalle kuin haalari leikki-ikäiselle.

Reima Weather App tuli saataville viime vuonna ja on saanut kiitosta erityisesti perheenisiltä ja ja ulkomailta Suomeen muuttaneilta. Sovelluksen avulla on helppo pukeutua oikein säällä kuin säällä”, Johanna kertoo.

Kevään uutuuksiin kuuluu rekisteröitävä Voyager-takki, jonka näette myös tytön päällä julkaisun kannessa.

Uudet Anti-Bite -hyönteissuojavaatteet suojaavat lapsia hyönteisten puremilta.

”Rekisteröinnin avulla nähdään, missä takki seilaa. Kun sen viimeinen käyttäjä lopulta haluaa luopua takista, hän voi veloituksetta lähettää sen meille kierrätettäväksi uusioraaka-aineeksi”, Johanna kuvailee.

Reima SunProof 50+ -suojakertoimella varustettu aurinkosuojavaatemallisto laajenee. Lisäksi uutuutena esitellään Anti-Bite -hyönteissuojavaatteet. Vaatteisiin ja sukkiin lisätään myrkytön, pesunkestävä pintakäsittely, jolloin ne karkottavat hyttysiä, täitä ja punkkeja.

”Esimerkiksi punkit ovat ilmaston lämpenemisen myötä lisääntyneet hälyttävästi”, Riika kertoo.

Reima Kit – ennakkotilattava lastenvaatepaketti – tuo keväällä, syksyllä ja talvella lapsesi tarvitsemat ulkovaatteet perheille postitse. ”Kit.reima.com -osoitteesta saat arkea helpottamaan kolmesti vuodessa valmiiksi kootun ulkovaatesetin asusteineen ja haluttaessa kenkineen. Laskun voi maksaa myös kuukausittain”, Johanna kuvailee.

Reiman kaikki innovaatiot kehitetään ajatuksella: ”vähemmän huolia, enemmän aikaa lasten kanssa”.

Jaa tämä artikkeli


Muoti Perhe