Lyhyt digiloikka, videotapaamiset vai yrityksen liiketoimintalähtöinen strateginen muutos


Muutos on pysyvää, joten nyt voit olla edelläkävijä tai perässähiihtäjä 

Keväällä tehty pikainen digiloikka monessa yrityksessä on nyt muuttunut arkipäiväksi. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet ensinnäkin sen, että moni aikoo jatkaa ainakin osittain etätöissä myös tulevaisuudessa ja toiseksi sen, että monien yritysten ja työntekijöiden tehokkuus ja työhyvinvointi on itseasiassa parantunut lisääntyneen etätyön aikana. Nyt tapaamisissa ei ole ihmetyksen aihe, että olet etätöissä vaan, jos satut osallistumaan toimistolta tapaamiseen. 

Edelläkävijät muokkaavat työympäristöään niin että hybridityöskentely mahdollistetaan, jolloin niin työpaikalla kuin etäältä osallistuvat ovat yhdenvertaisessa asemassa tapaamisissa. Virtuaalitapaamiset ovat kuitenkin harvoin yrityksen pääasiallista liiketoimintaa, jolloin ratkaisut, joita käytetään, tulee tukea yrityksen liiketoimintaa myös sisäisten palaverien ulkopuolella. 

Oli sitten kyse etäasiantuntijan konsultaatiosta, terveydenhuollon ja opetuksen digitalisoinnista, älykkäistä työtiloista toimistolla ja kotona, Ciscon ratkaisut pystyvät tuomaan valmiita ratkaisuja näihin tarpeisiin. Ratkaisuna Digitaalinen Työpäivä viedään osaksi olemassa olevia järjestelmiä, jolloin asiakkaan tai käyttäjän kokemus on yksinkertainen ja laadukas, samalla kun tiedot ovat turvassa päästä päähän salatuilla yhteyksillä ja pilvipohjaisilla tietoturvaratkaisuilla. 

Avain on yhdenmukainen ekosysteemi, missä kaikki toimii saumattomasti yhteen ja mahdollistaa myös laadukkaan ja tasavertaisen kokemuksen organisaatioiden ulkopuolisten kanssa oli kyseessä asiakas tai kumppani. 

Edelläkävijät tekevät nyt muutoksia millä tulevaisuuden työtä tehdään kokonaisvaltaisesti yhdellä alustalla. Oletko sinä edelläkävijä, joka miettii liiketoimintalähtöisesti pelkän videotapaamisen ulkopuolelle vai seuraatko perässä mustia laatikoita ihmetellen? 

Ota yhteyttä, kerromme kuinka voitte tuoda Digitaalisen Työpäivän organisaationne käyttöön. 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Talous ja johtaminen