Luottamusta rakentamassa


Yritysten toimintaympäristöt ovat erilaisia ja tämä asettaa haasteita myös IT-palveluille, kyberturvallisuudesta puhumattakaan. Muutosvauhti puolestaan asettaa omat tarpeensa järjestelmien skaalautuvuudelle ja hallinnalle. Netox on erikoistunut luotettavien IT- ja tietohallintopalveluiden tuottamiseen.

Kyberturvallisuus erottavana tekijänä

Netoxilla nähdään kokonaisvaltaisen kyberturvallisuuden ja luottamuksen rakentaminen kilpailutekijänä. ”Meillä kyberturvallisuus ei ole pelkästään markkinointia vaan olemme aidosti panostaneet sekä osaamisen kehittämiseen että asiakaslähtöisten, soveltuvien ratkaisuiden toteuttamiseen”, kyberturvajohtaja Markku Korkiakoski toteaa.

”Perinteisten IT-palveluiden lisäksi me pystymme tarjoamaan myös kattavat asiantuntijapalvelut sekä luotettavan ja sertifioidun konesaliympäristön. Käytännössä asiakkaat saavat halutessaan meiltä kaikki tarvitsemansa palvelut”, hän jatkaa.

Palvelumuotoilu apuna asiakaskokemuksen luomisessa

Kyberturvallisuusosaamisen ohella Netox on panostanut asiakaskokemukseen palvelumuotoilun avulla. ”Asiakkaan kokemus ratkaisee menestyksen näillä markkinoilla. Netoxin palvelupohjainen lähestyminen on jo opettanut yrityksiä ostamaan selkeitä kokonaisuuksia. Mitä asiakaslähtöisemmin palvelut on muotoiltu ja toteutettu, sitä enemmän palvelu pystyy tuottamaan lisäarvoa asiakkaalle”, Netox Oy:n palvelumuotoilusta vastaava johtaja Tuulia Nissinen kertoo.

Palvelumuotoilun avulla Netox on uudistanut strategiaansa ja pystynyt kasvamaan uusille toimialoille. Panostukset näkyvät myös liiketoiminnassa ja Netox kasvoi vuonna 2018 jälleen yli 30 prosenttia, niin kuin on kasvanut joka vuosi vuodesta 2015 lähtien.

NETOX OY on vuonna 2004 perustettu luotettavien IT-palveluiden tuottaja, jonka 50 ammattilaista työskentelevät yrityksen toimistoilla Oulussa ja Helsingissä.

www.netox.fi
tuulia.nissinen@netox.fi
markku.korkiakoski@netox.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT