Luotonhallinnan vastuullinen edelläkävijä on kasvavan yrityksen paras kumppani


Vahvasti kehitykseen panostava Lowell tarjoaa edistyksellisiä luotonhallintapalveluja. Suomalaisten luotonhallinnasta yrityksellä on yli 50 vuoden kokemus. Luotonhallinnan ulkoistaminen on liiketoiminnan tukityökalu, joka toimii kasvun mahdollistajana kaiken kokoisissa yrityksissä.

“Lowell tarjoaa asiakkaidensa toiminnan tueksi nykyaikaiset ja kattavat luotonhallinnan palvelut.”

“Lowell tarjoaa asiakkaidensa toiminnan tueksi nykyaikaiset ja kattavat luotonhallinnan palvelut. Ulkoistaminen vapauttaa yrityksen resursseja oman ydinliiketoiminnan kehitystyöhön, jolloin myös yrityksellä on mahdollisuus kasvaa oman toimialansa edelläkävijäksi,” kertoo Lowell Suomi Oy:n toimitusjohtaja Juho Ylinen.

Uuden teknologian tarjoamia mahdollisuuksia Lowell hyödyntää rohkeasti ensimmäisten joukossa. Reaaliaikaisen datan avulla asiakkaan maksukäyttäytymisen arvioinnin luotettavuus on kasvanut huomattavasti. Lowell on edelläkävijä luottokäyttäytymisen ennustamisessa. Informaatiopalveluista löytyy useampia älykkäitä, tietoon pohjautuvia ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan mittaamiseen ja ohjaamiseen.

Vastuullinen luotonhallinta tukee liiketoiminnan kasvua

Luotonhallinnan koko elinkaari kannattaa ulkoistaa vastuulliselle toimijalle. Vastuullinen toiminta takaa palvelun korkean laadun, jolloin se myös vastaa asiakkaan odotuksiin ja toimii työkaluna asiakkaan liiketoiminnan kasvun mahdollistamisessa.

Lowellilla asiakkaan luottamus ansaitaan vastuullisella toiminnalla ja luotonhallinnan koko elinkaaren mittaisella läpinäkyvyydellä. Saatavat kotiutetaan tehokkaasti, mutta samalla huomioidaan maksavan asiakkaan tilanne”, Ylinen korostaa.

”Lowell haluaa esimerkillään ja palveluillaan näyttää, että vastuullisuus luotonhallinnassa auttaa sekä ihmisiä että yrityksiä. Haluamme toimia reiluna välittäjänä kuluttajien ja yritysten välillä”, Ylinen kiteyttää.

www.lowell.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Bisnes