LUOTETTAVUUS SYNTYY KOKEMUKSESTA


Mitä on loma? Se on vapautta valita. Tehdä tai olla tekemättä. Kääntää nokka uuteen suuntaan tai olla kääntämättä. 

Loma on vapautta. Silloin ei tarvitse stressata mistään, niin kauan kuin kaikki toimii, kuten pitääkin. Tien päällä vapaus nimittäin syntyy luotettavuudesta. Se syntyy toimivista yksityiskohdista, pienistä ja kekseliäistä ratkaisuista, joiden varaan voi laskea. Vapaa-ajan ajoneuvon suunnittelussa pienet yksityiskohdat ja jokainen senttimetri ovat tärkeitä. Oikeat pohja- ja tilaratkaisut opitaan vuosikymmenten kuluessa, eikä oikoteitä ole. Kun suunnittelu, kehitys ja testaus on tehty huolella, ei turvallisuudesta, mukavuudesta ja kestävyydestä tarvitse tinkiä. 

Adrian pitkä kokemus ja ammattitaito näkyy toiminnallisissa ratkaisuissa läpi malliston aina kuusimetrisestä retkeilyautosta täysintegroituun, lähes yhdeksän metriä pitkään, moderniin tilaihmeeseen. Mallisto koostuu viidestä päälinjasta: integroitu, puoli-integroitu, cross-over, retkeilyauto,ja alkovimallisto. Niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. 

Makuutilaratkaisuissa on varaa valita, vuodepaikkoja on kahdesta seitsemään. Sähkötoimiset laskuvuoteet säästävät tilaa ja panoraamaikkunat luovat ennenkokematonta avaruuden tuntua oleskelutiloihin. Säilytystilat niin keittiössä, oleskelutiloissa kuin kylpyhuoneissakin ovat entistäkin paremmat ja innovatiivisemmin sijoitellut. 

Ergonomisesti suunnitelluissa keittiöissä käytetään parhaita laitteita ja multimediaratkaisut integroitavine multi-mediaseinineen hyödyntävät viimeisimpiä innovaatioita. Kompakteissa tiloissa kaikkien ratkaisujen on oltava toimivia ja loppuun asti mietittyjä, vain siten syntyy matkailuajoneuvo, jossa kaikki toimii niin, että sinulla säilyy vapaus nauttia. 

Adria-matkailuautot on tehty ympärivuotiseen käyttöön. Adria on luotettava matkakumppani, joka toimii yhtä hyvin leirintäalueella kuin tienpientareella. Se on laadukas koti tien päällä, joka kulkee siellä, missä sinäkin. Luotettavasti, jotta sinulla säilyy vapaus valita – miten, missä ja milloin vietät lomasi ja vapaa-aikasi. 

Adrian tuotteilla on kattava takuu, ja yli 450 jälleenmyyjän verkosto Euroopassa, joka huolehtii osaltaan varaosa- ja jälkimarkkinointipalvelusta. 

Twin 48 600 € 
Pit. 5,99-6,36 m. Lev. 2,05 m. Hyväksyttyjen istuimien määrä 4, Vuodepaikkojen lkm. 2 
Uudet Twinit. Paljon mahdollisuuksia. 

Matrix Axess 64 900 € 
Pit. 5,98-7,48 m. Lev. 2,32 m. Hyväksyttyjen istuimien määrä 4 – 5, Vuodepaikkojen lkm. 4 – 5 
Edullinen Matrix Axess on fiksu ratkaisu. 

Sonic Supreme 106 000 € 
Pit. 7,52-8,8 m. Lev. 2,32 m. Hyväksyttyjen 
istuimien määrä 4, Vuodepaikkojen lkm. 4 – 5 
Uudet Sonicit ovat dynaamisia muotoilultaan ja helppoja ajaa. 

Coral Plus 72 400 € 
Pit. 7,50 m. Lev. 2,29 m. Hyväksyttyjen istuimien 
määrä 5, Vuodepaikkojen lkm. 3 
Uusi Sky Lounge ja taivasikkuna. 

Sonic Supreme 106 000 € 
Pit. 7,52-8,8 m. Lev. 2,32 m. Hyväksyttyjen 
istuimien määrä 4, Vuodepaikkojen lkm. 4 – 5 
Uudet Sonicit ovat dynaamisia muotoilultaan ja helppoja ajaa. 

 

www.fi.adria-mobil.com 

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika