Luotettavalle ja henkilöstöstään huolehtivalle työnantajalle töihin


RAX ja Taco Bell tarjoavat vastuullisen työpaikan rennossa työyhteisössä, mahtavia asiakkaita unohtamatta. Molemmat ravintolaketjut kuuluvat vakavaraiseen Restel-konserniin, jossa suuren talon hyötyihin kuuluvat merkittävien henkilöstöetujen lisäksi myös liiketoiminnan vakaus ja elämäntilanteen mukaan joustava työ. 

Vuonna 1994 ensimmäisen ravintolansa Vaasaan avanneella RAXilla on eri puolella Suomea jo 30 ravintolaa, uusimpana tulokkaana ympäri Suomea festivaaleja ja erilaisia tapahtumia kiertävä RAX-rekka. ”Olemme luotettava, lakien mukaan toimiva työnantaja. Meillä tietää aina, että palkka maksetaan ajallaan ja töitä riittää myös tällaisten pandemioiden aikana. Meillä voi halutessaan myös työskennellä ravintolaketjujen välillä ja näin hankkia lisätuloja sekä -kokemusta”, sanoo HR Business Partner Heidi Koriseva- Uotila, joka työskentelee Taco Bell, RAX, Ísey Skyr Bar ja Juomaravintolat -ketjujen parissa Restelissä. 9 

Joustavan työsopimuksen lisäksi työsuhde-etulista on yllättävän pitkä. ”Merkittäviä etuja on kymmeniä, ulottuen Restel-konserniin kuuluvista ravintoloista ja yhteistyökumppaneilta saatavista tuntuvista alennuksista kattavaan sairauskassaan”, Heidi jatkaa lisäten vielä: ”Taco Bell saa työntekijöiltä erityiskiitosta monikulttuurisuudesta. Taco Bell on edelläkävijä monimuotoisen työyhteisön toimivuudessa. Työkielinä ovat niin suomi kuin englanti ja työntekijöiden sitoutuminen sekä pysyvyys ovat aivan huippuluokkaa.” 

Hyvät urakehitysmahdollisuudet 

”RAXilla panostetaan todella paljon työntekijöiden urakehitysmahdollisuuksiin ja oman osaamisen kasvattamiseen hyvällä perehdytyksellä sekä erilaisilla koulutuksilla ja valmennuksilla. On hienoa oppia vaikuttamaan erilaisiin asioihin”, kertoo RAXin aluepäällikkö Janina Vakkala. Janinalla on RAX-työkokemusta ravintola- ja vuoropäällikön, apulaisravintolapäällikön sekä työntekijän tehtävistä eli hän on itse hyvä esimerkki siitä, kuinka kuudessa vuodessa urapolku on vienyt pitkälle. 

Samalla urapolulla on RAX Koskikeskuksen vuoropäällikkö Pinja Jokimäki: ”Työpaikan vaihdossa sekä työvuorosuunnittelussa huomioidaan henkilökohtaisten elämäntilanteiden muutokset. Itse muutin vuonna 2019 Porista Tampereelle ja työpaikan vaihto RAXien välillä kävi todella helposti. Viihdyn, koska täällä on sopivasti selkeät prosessit ja vapautta tehdä tietyt työt haluamassaan järjestyksessä. Mukavat asiakkaat ja monipuoliset työpäivät ovat isoja plussia. Saa olla ravintolasalin ja kassan puolella, pizzan paistossa, toimistotöissä ja esimiehenä auttaa työntekijöitä, tylsiä hetkiä ei ole. Olen ravintolapäällikön oikea käsi ja hänen poissa ollessaan vastaan itsenäisesti koko homman pyörittämisestä.” 

RAX avoinna olevat haut: 

  • Ravintolapäällikkö, RAX Ideapark Lempäälä 
  • Vuoropäällikkö, RAX Duo Hervanta 

Katsothan kaikki avoimet työpaikat restel.fi/tyonhakijalle

Jaa tämä artikkeli


Rekry