Luonnonkosmetiikkaa meille jokaiselle


Ystävyksien Essi Rintamäen ja Heidi Sivulan omistama Fiini Naturally valmistaa artesaaniluonnonkosmetiikkaa Pohjanmaan lakeuksilla. ”Yritys syntyi halusta vähentää omaa kemikaalikuormaamme ja löytää tehokkaat ja toimivat tuotteet paitsi omalle herkälle iholle, myös lastemme atooppisille ihoille. Tässä onnistuimme, ja kysyntä kasvoi”, kertoo Essi yrityksen synnystä.

Viime heinäkuussa Fiini Naturally voitti tuotteillaan kaksi kultaa, sekä brändillään pronssia, arvostetussa eurooppalaisessa Free From Skincare Awards -kilpailussa. ”Kilpailu oli kaksiosainen: ensin tuotteita testattiin 4 viikkoa, jatkoon päässeistä valittiin voittajat”, kertoo Heidi kilpailun kulusta.

Lempeän tehon salaisuus löytyy kotimaisista kasviöljyistä

Fiini Naturally valmistaa tuotteensa mm. Suomen luonnon tarjoamista puhtaista, laadukkaista ja vitamiinipitoisista raaka-aineista, kuten kauraöljystä ja mustikan- ja tyrninsiemenöljyistä. Myös molemmissa kultaa voittaneissa tuotteissa on mukana kauraöljy, joka on ihoa rauhoittava ja syväkosteuttava. ”Valmistamme tuotteemme ilman lisättyjä hajusteita tai synteettisiä kemikaaleja, jonka vuoksi tuotteemme sopivat kaikkein herkimmällekin iholle, myös lapsille”, Heidi kertoo.

Fiinin tuotteet sopivat myös niille, jotka eivät aiemmin ole uskaltautuneet kokeilemaan luonnollista kosmetiikkaa esimerkiksi hajusteiden pelossa. ”Meillä vähemmän on enemmän, mutta sitäkin tehokkaampana, koska turhia täyteaineita tuotteissa ei ole”, toteavat yrittäjät. Tutustu osoitteessa fiininaturally.fi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus