Luonnonkosmetiikalla hyvinvointia sinulle ja ympäristölle!


Meillä suomalaisilla on aina ollut läheinen suhde luontoon. Se lienee luontaista, sillä luonto on meitä lähellä jopa kaupungeissa ja kaupunkielämän vastapainoksi vietämme mielellämme aikaa myös maaseudulla, kesämökeillä ja metsän keskellä.

Luonnon positiivisista vaikutuksista ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin on jo paljon tieteellistä näyttöä, joten suhteemme luontoon lienee yksi asia, joka pitää meidät järjissämme täällä pimeässä pohjolassa. Ehkä tämä selittää myös sitä, että haluamme nykyään helliä itseämme entistä puhtaammilla ja luonnollisemmilla tuotteilla. Syömme luomuruokaa ja keräämme villiyrttejä mutta ostamme myös entistä enemmän luonnonkosmetiikkaa hemmotellaksemme itseämme kasviöljyillä, -uutteilla ja luonnon omilla aromaterapeuttisilla tuoksuilla. Näin saamme päivittäisen annoksemme luonnon hyvää tekevää voimaa!

Pitämällä huolta luonnosta, pidämme huolta myös itsestämme. Valitsemalla aitoa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa hellit itseäsi useimmiten luomulaatuisilla raaka-aineilla ja saat tuotteen, jonka koko elinkaari on ekologinen ja eettinen.

Maria Varan
Pro luonnonkosmetiikka ry:stä

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus Meikit