Luonnon voimaa


Ja Saaren Taikaa. Luonto on ollut aina ehtymätön sekä ulkoisen että sisäisen hyvinvoinnin lähde. Kauneus kumpuaa luonnosta, se hoitaa meitä. Mutta samalla meidän tehtävä on hoitaa luontoa.

Nykyainen valitsee eettisesti tuotettua ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, jossa ympäristö huomioidaan alusta loppuun. Samalla hän hoitaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla.

Saaren Taika -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet ovat puhdasta suomalaista käsityötä. Valmistusprosessissa on otettu huomioon ympäristö ja luonto, alkaen eettisesti hankituista ja käsittelemättömistä raaka-aineista sekä tuotannon kylmäprosessista. Ne ovat 100 % biohajoavia ja voidaankin puhua hyvällä omatunnolla vihreästä kosmetiikasta, jossa vanhat luonnonreseptit ovat jalostettu nykypäivän tietoiselle kuluttajalle.

Veera suolasaippua

Kautta aikojen suosituin ja myydyin saippua on kerännyt myös eniten palautetta käyttäjiltään. Säilöntä- ja väriaineeton Veera on myös herkkäihoisten ystävä, joka tunnetusti auttaa näppylöihin, ehkäisee hienhajua ja on auttanut jopa psoriasikseen. Kuivan tai atooppisen ihon omaava huomaa rasvaamisen tarpeen pienentyvän, sillä Veera suolasaippua kosteuttaa ja neutraloi ihoa.

”Olen ollut ennen varsinainen kosteusvoiteiden suurkuluttaja. Erittäin kuivasta ihosta kärsineenä jouduin aina suihkun jälkeen rasvaamaan itseni päästä varpaisiin ja siitä tarpeesta kehitin tämän suositun tuotteen. Nykyään minun ei tarvitse rasvata kuin kädet ja jalat”, kertoo yrityksen perustaja ja tuotekehittäjä Johanna Amnelin onnellisena.

TeepuusaippuaTämä ihmepalanen on Saaren Taika -tuoteperheen uudempia tulokkaita ja on kivunnut nopeasti suosituimmaksi saippuaksi.

”Ihan huippusaippua iho-ongelmaisille, esimerkiksi mustapäihin, hormoninäppyihin ja akneihoon. Huomasin itse, että Teepuusaippua toimii erittäin hyvin meikinpoistoon ja jopa vedenkestävä ripsari lähtee hyvin”, Johanna toteaa.

Alunperin hän kehitti saippuan itselleen lapsesta asti vaivanneeseen ihottumaan ja erityisesti käsi-ihottumaan ja kutinan helpottamiseen.

Kamomilla Sheavoide

Luomua parhaimmillaan ja on täysin hajusteeton ja väriaineeton. Iholle kaikenlaisiin ihottumiin, akneen ja psoriasikseen, rauhoittaa, kosteuttaa, korjaa ja uudistaa.

 

 

www.saarentaika.com

nettishopista saa -15 % alennusta koodilla:KauneusA23

Voimassa 31.3. asti

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli