Luonnon voimaa


Ja Saaren Taikaa. Luonto on ollut aina ehtymätön sekä ulkoisen että sisäisen hyvinvoinnin lähde. Kauneus kumpuaa luonnosta, se hoitaa meitä. Mutta samalla meidän tehtävä on hoitaa luontoa. 

Nykyihminen valitsee eettisesti tuotettua ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, jossa ympäristö huomioidaan alusta loppuun. Samalla hän hoitaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Saaren Taika -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet ovat puhdasta käsityötä. Valmistusprosessissa on otettu huomioon ympäristö ja luonto, alkaen eettisesti hankituista ja käsittelemättömistä raaka-aineista sekä tuotannon kylmäprosessista. Ne ovat 100 % biohajoavia ja voidaankin puhua hyvällä omatunnolla vihreästä kosmetiikasta, jossa vanhat luonnonreseptit ovat jalostettu nykypäivän tietoiselle kuluttajalle. 

Teepuusaippua 

Saaren Taika Teepuusaippua on antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen. Se on suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun. 

Pieni määrä ainesosia yhdistettynä teepuusta saatavaan eteeriseen öljyyn tekee saippuasta tehokkaan, hellävaraisen ja ihon bakteerikantaa tasapainottavan. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään aknea ja muita ihon ongelmia. 

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita. 

Luomu kookosöljy tekee saippuasta hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan. 

Extra-virgin oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen. Se puhdistaa ihoasi poistamatta siitä sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi jää kosteutetun tuntuiseksi. 

Teepuusaippua kokemus: ”Loistava tuote, joka on viikossa parantanut kasvojen ihon kuntoa huimasti. Hormoninäpyt ovat kadonneet, ihohuokoset pienentyneet ja iho kirkastunut.” 

Tyrni Luksus Spa -saippua 

Erittäin hoitava ja vitamiinirikas saippua kotispa käyttöön. Saippua on erityisen tehokas vaikeiden iho-ongelmien, kuten rosacean ja aknen hoitamisessa. 

Saippua sisältää extra virgin oliiviöljyä, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti poistamatta sen luonnollisia rasvoja ja jättäen ihon kosteutetun tuntuiseksi. Mm. tästä syystä Saaren Taika saippuatuotteet ovat kuivaihoisten keskuudessa niin pidettyjä. Extra- Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit). 

Kosteuttavaa tehoa saippuaan tuo luomu sheavoi. Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan. 

Kaoliinisavi saippuassa on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia Epäpuhtaudet se sitoo itseensä ja saippuassa käytettynä nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta. 

Kaakaovoi kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja antaa saippualle pehmeän kermaisan vaahdon. Kaakaovoi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. 

Saippuan sisältämä tyrninlehtiuute on uutettu Särkisalon saarissa kasvavien tyrnipensaiden kuivatetuista lehdistä. 

Tyrni Luksus Spa -saippua kokemus: ”Olen kärsinyt yli 10v. aikuisiän hormooni näppylöistä ja tyrni saippua todellakin auttoi jo ensimmäisestä pesusta lähtien. Olen todella hämmästynyt saippuan tehosta. Olen vuosien aikana ostanut erittäin arvokkaita ihonhoitotuotteita ja en ole saanut niistä apua. Tämä tuote jää pysyvästi minulla käyttöön.” 

Kamomilla sheavoide 

Helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kutisevaa ihoa. Se on erityisen hyvä mm. ihottumien, ötökänpuremien, psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. 

Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa. 

Laventeli rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista. 

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta. 

Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan. 

Kamomilla sheavoide kokemus: ”Tämä alkoi purra nopeasti ihottumaan ja kutinaan. Rauhoitti psoria ja tulehtunutta ihoa. Loistava, tästä tuli luottotuote!” 

Koodilla SUOMI20 saat nettishopista -20% 30.6. asti
Jaa tämä artikkeli


Kauneus ja terveys