Luonnon voimaa


Ja Saaren Taikaa. Luonto on ollut aina ehtymätön sekä ulkoisen että sisäisen hyvinvoinnin lähde. Kauneus kumpuaa luonnosta, se hoitaa meitä. Mutta samalla meidän tehtävä on hoitaa luontoa. 

Nykynainen valitsee eettisesti tuotettua ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, jossa ympäristö huomioidaan alusta loppuun. Samalla hän hoitaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Saaren Taika -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet ovat puhdasta käsityötä. Valmistusprosessissa on otettu huomioon ympäristö ja luonto, alkaen eettisesti hankituista ja käsittelemättömistä raaka-aineista sekä tuotannon kylmäprosessista. Ne ovat 100% biohajoavia ja voidaankin puhua hyvällä omatunnolla vihreästä kosmetiikasta, jossa vanhat luonnonreseptit ovat jalostettu nykypäivän tietoiselle kuluttajalle. 

GREIPPISHAMPOO 

Greippi palashampoo pitää hiukset ilmavina ja tuuheina koko päivän kuivattamatta latvoja. Shampoo sopii normaaleille ja kevyesti rasvoittuville hiuksille. 

Greipin eteerinen öljy antaa shampoolle raikkaan tuoksun. Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa tehokkaasti päänahkaa sekä sen luonnollista öljyn tuotantoa, se ehkäisee kutinaa ja hilseilyä, sekä edistää hiusten kasvua. Sitruunan eteerinen öljy auttaa tasapainottamaan päänahan luonnollista öljyn tuotantoa. Se lisää kiiltoa sekä stimuloi päänahkaa. 

Greippishampoo kokemus: “Hiukset ovat ilmavat, kiiltävät ja paksun tuntuiset. Päänahka lakannut kutisemasta ja punoittamasta. Pesuväli pidentynyt.” 

TYRNISHAMPOO 

Hoitava shampoo kaikille hiustyypeille. Shampoo sisältää hoitavina ainesosina kookos öljyä, oliiviöljyä, jojobaöljyä, auringonkukkaöljyä ja tyrninlehtiuutetta (kaikki luomua). Jojobaöljy shampoossa kosteuttaa päänahkaa ja ravitsee hiuksia. Se sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sekä sinkkiä ja kuparia. Jojobaöljy edistää hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä. 

Palashampoon sisältämä tyrninlehtiuute on uutettu Särkisalon saarissa kasvavien tyrnipen-saiden kuivatetuista lehdistä. Tyrnipensaat kasvavat omassa puutarhassamme täysin luonnonmukaisesti ilman lannotteita ja tuholaismyrkkyjä. Keräämme syksyllä käsin tyrnin marjat ja lehdet talteen ja käytämme ne kosmetiikkatuotteissamme. Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja. 

Tyrnishampoo kokemus: “Kärsin vaikeasta atooppisesta ihosta. Olen kaksi kertaa pessyt Tyrnishampoolla ja päänahkani voi huomattavasti paremmin kuin ennen.” 

VIHREÄ TEE & KAMOMILLA SHAMPOO 

Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo on kehitetty erityisesti ärtyneelle päänahalle sekä päänahan psoriasiksesta kärsiville, mutta sopii hellävaraisena shampoona kaikenlaisten hiusten pesuun. 

Vihreä Tee shampoossa auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin. 

-15% shop.saarentaika.com verkkokaupasta 15.6. asti koodilla MENAISET135 ja ilmainen kotiinkuljetus* 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus