Fillerina-tuotesarjan avulla luonnollista täyteläisyyttä kesäiholle


 

Fillerina on dermokosmeettinen, täyteaineinevaikutteinen ihonhoitosarja. Tuotteita voi käyttää kätevästi kotona ilman pistoksia. Tuotesarjaan kuuluvat kuurina käytettävä tehogeeli ja -seerumi, Fillerina 932 -kynät huulille ja silmänympärysalueelle sekä hoitoa tehostavat voiteet päivä- ja yökäyttöön. Tuotteiden ainutlaatuinen hyaluronihappokoostumus antaa tutkitusti näkyviä ja pitkäkestoisia tuloksia (kliininen tutkimus, 40 naista). 

Fillerina-tuotteiden teho perustuu erikokoisia hyaluronihappomolekyylejä sisältävään koostumukseen, joka vaikuttaa sekä ihon pinnassa että syvemmissä kerroksissa. Tuotteet sisältävät myös peptidejä, jotka mahdollistavat vaikuttavien aineiden tehokkaan imeytymisen. Fillerinan tarkoituksena ei ole muuttaa ulkonäköä, vaan täyteläistää ja kiinteyttää käyttäjän omia piirteitä, sekä luoda iholle tervettä hehkua. 

Tuotteiden vaikuttava aine, hyaluronihappo, on ihon itsensä tuottama, kosteustasapainoa ja täyteläisyyttä säätelevä molekyyli, jonka tuotanto ihossa vähenee iän myötä. Ihoon imeytynyt hyaluronihappo sitoo itseensä jopa tuhat kertaa oman painonsa verran vesimolekyylejä tehden ihosta raikkaan ja lisäten sen täyteläisyyttä. 

Tuotesarjaan kuuluu ihon erilaisiin tarpeisiin optimoidut tuotteet, joiden käyttö on helppoa. 

Fillerinan täyteainevaikutteisesta geelistä ja seerumista koostuva hoitosarja on 14 päivän tehokuuri, jota annostellaan ihon pinnalle täsmäapplikaattorilla kerran päivässä. Tehokuuri on saatavilla kolmessa eri asteessa ihon tarpeista riippuen. Fillerina Grade 1 sopii erityisesti nuoremmalle iholle tuomaan täyteläisyyttä, Grade 2 sopii alkavien ikääntymisen merkkien, kuten ilmejuonteiden häivyttämiseen ja Grade 3 on tarkoitettu aikuisen ihon juonteita kohottamaan. 

Kesän aikana tehokuurista lanseerataan uusi, kooltaan pienempi versio. 3–5 päivän pikakuuri sopii esimerkiksi ennen häitä tai muita juhlia tuomaan kasvoille hehkua ja täyteläisyyttä ja kohottamaan kasvojen piirteitä. Kauniiseen meikkipussiin pakattu pienempi tuotesetti kulkee helposti mukana kesän menoissa. Edullisempana tuotekokona se sopii hyvin myös tuotesarjan testaamiseen. 

Täsmähoitoa huulten ja silmien alueelle Fillerina 932 -kynillä 

Fillerina 932 –kynät on tarkoitettu silmänympärysalueen ja huulten tehohoitoon. Fillerina 932 -sarjan teho perustuu yhdeksän hyaluronihapon, kolmen kollageenin ja kahden elastiinimolekyylin yhdistelmään. Fillerina 932 Eyes & Eyelids –kynän tehoaineet kohottavat silmäluomia, häivyttävät tummia silmänalusia ja alaluomien turvotusta sekä silottavat ilmejuonteita. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kuurina ainakin kuukauden ajan. 

Fillerina 932 Lips Mouth -kynä tuo huulille täyteläisyyttä ja häivyttää suunympäryksen hienoja juonteita. Lips & Mouth -kynäapplikaattorin pyörivillä metallikuulilla hierotaan hoidettavaa aluetta ja parannetaan samalla tuotteiden imeytyvyyttä. Tuote riittää säännöllisessä käytössä noin kuukauden ja sitä voidaan käyttää aina tarpeen mukaan. 

Fillerina-tuotteet löydät vain apteekeista 

Lisää tietoa: fillerina.fi 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus