Ihon ikääntymisen merkit alkavat näkyä geeniperimästä, elintavoista ja elinympäristöstä riippuen noin 25–30-vuoden iässä. Viimeistään 30–40-vuotiaina ihon juonteet ja rypyt alkavat näkyä ja ihon kimmoisuus vähentyä vaikka huolehtisikin hyvinvoinnistaan.

Useimmat meistä eivät kuitenkaan halua lähteä ottamaan säännöllisesti pistoksia tai teettämään kauneusleikkauksia hidastaaksemme ikääntymisen näkyviä vaikutuksia. Sen sijaan patentoidut, dermatologisesti ja kliinisesti testatut Fillerina® -tuotteet ovat turvallisia ja ne tehoavat luonnollisesti ilman pistoksia. Mikä parasta, niitä voi käyttää rauhassa kotioloissa ja ne pehmentävät juonteiden lisäksi myös epätasaisuuksia ja akneihosta jääneitä arpia.

Mihin Fillerinan® teho perustuu?

Fillerina® on innovatiivinen, patentoitu ja ennen kaikkea luonnonmukainen tapa hoitaa ihon syvempiä kerroksia. Fillerina® ei ainoastaan hävitä juonteita vaan myös lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin, jolloin koko kasvojen yleisilme virkistyy.

Sveitsissä patentoidun, neulattomasti lisättävän täyteaineen teho perustuu ihossamme luontaisesti jo olevan hyaluronihapon lisäämiseen, sillä kyseinen happo vähenee ikääntyessämme. Fillerina® sisältää kuutta eri molekyylikokoa olevaa hyaluronihappoa imeytyen syviin ihokerroksiin, dermikseen ja epidermikseen, jossa ne sitovat itseensä vettä. Fillerina® sisältää myös matrifullia, joka edistää ihon luontaisten kollageenien ja fibronektiinin uudelleen muodostumista sekä heksapeptidiä, joka säätelee veden virtausta ihossa. Heksapeptidit stimuloivat proteiinintuotantoa solukalvolla, mikä vahvistaa veden virtausta kaikissa ihokerroksissa. Näin iho kosteutuu tehokkaammin. Mitään keinotekoista ainetta ihoon siis ei lisätä, ainoastaan tehostetaan ihon luontaista, ”alkuperäistä” nuorekkuutta. Siksi Fillerina® sopii myös herkkäihoisille.

Uutuustuote Fillerina 932® -täytegeeli 9 eri molekyylikokoa hyaluronihappoa, 3 kollageenimolekyyliä, 2 elastaanimolekyyliä

Huultenympärysjuonteet ja silmänympärysalue ovat saaneet Fillerina 932® Lips & Mouth – sekä Eyes & Eyelids-erikoishoitotuotteet, jotka ovat todella helppokäyttöisiä ja joita ilman et halua enää olla tuotteita kokeiltuasi.

Iän myötä huulet kapenevat, amorinkaari häviää ja huulten ympärille muodostuu ryppyjä. Fillerina 932® Lips & Mouth -geeliä käytät huulipuikon tapaan saaden huulesi jälleen näyttävän täyteläisiksi ja huultenympärysrypyt pienenemään. Eyes & Eyelids tehon huomaat nopeasti: silmärypyt ja juonteet pehmenevät, kulmakarvat kohoavat ja nostavat roikkumaan pyrkivää yläluomea. Samalla silmänalusten turvotus laskee.

Kasvojen minikohotus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tehokasta. Fillerina® ei lupaa, että näytät 40-vuotiaana kaksikymppiseltä, mutta näytät todella hyvältä nelikymppiseltä!

FILLERINA® -TUOTTEET on kehitetty sveitsiläisessä Labo Cosprophar Suisse -laboratoriossa monivuotisten tutkimusten jälkeen. Fillerina® sisältää useita erilaisia hyaluronihappoja, joiden kaikkien molekyylikoko ja -paino on erilainen. Mitä pienempi molekyyli, sitä syvemmälle ihoon hyaluronihappo pääsee imeytymään.

Kliinisesti testatut tuotteet ovat tulleet markkinoille jo vuonna 2012 ja niiden tehoa on tutkittu eri-ikäisillä käyttäjillä. Näin on löydetty parhaat hoitomenetelmät eri-ikäiselle ja -kuntoiselle iholle palauttamaan ihon kosteus, täyteläisyys, kiinteys ja joustavuus ilman pistoksia.

Fillerina®-tuotesarjaan kuuluu dermokosmeettinen täyteainehoito, päivä- ja yövoide sekä silmänympärys- ja huulivoide. Fillerina®-täyteainehoito on kehitetty kotikäyttöön ja sitä käytetään kerran päivässä 14 päivän hoitojaksona noin 4-5 krt vuodessa. Fillerina®-voiteet ylläpitävät kahden viikon täyteaine-hoitojaksotulosta ja hoitavat ihoa.

Fillerinaa® myydään vain apteekeissa ja apteekkien verkkokaupoissa.

www.fillerina.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus