Luomun tarinassa näkyvät ekologisuus ja laatu


Kotimaisia, korkealaatuisia luomutuotteita on helppo ostaa Luomun tarina -verkkokaupasta kilpailukykyisin hinnoin ja ympäristöystävällisesti. Alansa laajin verkkokauppa sisältää yli 1 000 luomutuotetta ja noin 140 brändiä. 

LUOMUN TARINA -verkkokaupassa on Suomen laajin luomuvalikoima kilpailukykyisin hinnoin helposti kuluttajien saatavilla. 

Luomun tarina -verkkokaupan ja Kauppahalli24.fi -verkkokaupan omistajayhtiön Seulo Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Petri Toivonen kertoo, että Luomun tarinan asiakkaat rajatulla alueella Etelä-Suomessa voivat koota koko ostoskassinsa pelkistä luomutuotteista. 

”Pakettikuljetukset toimitetaan eri puolilla Suomea kotioville tai Postin pakettiautomaatteihin. Uudellamaalla ja Turun alueella toimitamme kotiovelle saakka myös laajan valikoiman kylmäkuljetusta vaativia tuotteita, ja toimitusalue on nyt laajentumassa. Toimitushintamme ovat hyvin edulliset, parhaimmillaan kotiinkuljetus on maksuton”, Toivonen kertoo. 

Asiakas syöttää postinumeronsa etusivun ylälaidan postinumerokenttään ja näkee hänelle toimitettavat tuotteet, kuljetusajat ja -hinnat. Kassalla voi valita sopivan toimituspäivän ja -aikaikkunan. Yli 25 euron toimituksissa viiden tunnin toimitusaikaikkunalla ei ole toimitusmaksua. 

Suomen laajin luomuvalikoima kilpailukykyisin hinnoin.

Laatua ja ekologisuutta 

Toivonen korostaa luomutuotteiden kotimaisuutta, laatua ja ekologisuutta sekä näiden tuotteiden helppoa ostamista verkosta myös mobiilisti. Verkkokauppa kattaa kaikki ruokatarvikkeet kuivaruoista pakasteisiin, makeisiin ja leivonnaisiin. Myös erityisruokavalioiden tuotteet on otettu huomioon. 

Luomun tarinan tavarantoimittajina on merkittävä määrä lähituottajia. Pienille tuottajille verkkokauppa on hyvä mahdollisuus saada tuotteitaan näkyville ja lisää tuottajia halutaankin mukaan. Toimittaja voi itse päättää, mitä tuotteita hän haluaa verkkokauppaan tarjolle. 

Luomutuotteiden myynnin lisäksi palvelu jakaa luomutuottajien tarinoita sekä kertoo ajankohtaisia luomuvinkkejä. 

Vastuullista kaupankäyntiä 

Kun asiakas saa tehdä ostokset verkkokaupassa rauhassa kotoaan, hän voi suunnitella ne tarkemmin. Näin verkkokauppa vähentää hävikin määrää ja myös tarpeeton yksityisautoilu vähenee. 

Luomun tarinassa tuoretuotteita ei ole varastossa eikä kaupan hyllyllä, vaan täsmällinen määrä tilataan tuottajalta vasta sitten kun asiakas on tehnyt tilauksensa. Tämän ansiosta Luomun tarinan luomutuotteet ovat tuoreita. 

Kuljetuksissa asiakas voi valita toimituksen pidemmällä toimitusajalla edullisempaan hintaan. Näin ajoreitit saadaan mahdollisimman ympäristöystävällisiksi.

Lisätietoja: luomuntarina.fi 

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle