Määttäset saivat lisää tilaa Lumonin lasitetulla terassilla


Mika Määttänen muutti perheineen entiseen kotitaloonsa Kotkan Peippolaan seitsemän vuotta sitten. 1970-luvulla rakennettu tiilitalo kaipasi monien perusasioiden remonttia, kuten putkien ja ikkunoiden vaihtoa.

Alusta asti Määttäsen perheellä oli kuitenkin mielessä myös se, että länteen avautuvaa kallioista pihaa halutaan hyödyntää paremmin. “Ajatus lasitetusta terassista oli mielessä monta vuotta. Viisihenkisessä perheessä tarvittiin lisää oleskelutilaa, jota lasitettu terassi tuo mukavasti. Kun terassi on lasitettu, sen käyttöaika pitenee muutamalla kuukaudella keväällä ja syksyllä”, Mika Määttänen kertoo.

Viime vuonna oli vihdoin toteuttamisen aika. Tuttu kirvesmies teki lattian valmiiksi ja syksyllä Määttänen pyysi tarjouksen lasituksesta useammaltakin toimittajalta.

“Lumon oli ehdottomasti vakuuttavin. Siellä oma tuote tunnettiin hyvin. Yleisilmeeltään sekä hinta-laatusuhteeltaan Lumonin ratkaisu oli paras.”

Määttästen 32 neliön terassi lasitettiin helmikuussa parissa päivässä. Määttäsen mukaan asennus sujui todella kätevästi ja aikataulut pitivät. Lumonin edustaja kävi tarkistamassa terassin pohjan ja otti mitat lasitusta varten. Pian mittakäynnin jälkeen myyjä toimitti asiakkaalle 3D-kuvan, johon oli mallinnettu tuleva terassilasitus jatkosuunnittelua varten.

“Se oli vähän kuin autoa olisi ostanut. Valittiin malli ja sen jälkeen itselle sopiva varustelutaso.”

Määttäset ovat päässeet nauttimaan tämän kevään lämmöstä upouudelle terassilleen. Sisustus on vielä vaiheessa. Muun muassa valaistus ja mahdollinen lämmitysratkaisu vaativat vielä säätöä.

www.lumon.com/fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koti ja sisustus