Monikulttuurisuus on LTQ:n voimavara


Valtaosa LTQ-Partnersin palveluhenkilöstöstä on maahanmuuttajataustaisia ja he ovat toimitusjohtaja Liisa Laakkosen mukaan yritykselle suuri voimavara. LTQ luo jokaiselle työntekijälle urapolun, jota tuetaan sopivilla ammatillisilla koulutuksilla, suomen kielen opinnoilla ja erityisesti hyvällä päivittäisellä työnjohtamisella ja -valmentamisella.

”Olemme kiinnostuneita työntekijöistämme kokonaisvaltaisina yksilöinä ja liiketoimintamme on monipuolistunut maahanmuuttajien osaamisen seurauksena. Tällä porukalla ei ole ennakkoasenteita siitä, mikä ei kuulu siivoukseen tai työmaapalveluihin vaan katsomme avoimesti, mitä kaikkea voimme tehdä täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet”, Laakkonen valottaa.

”Hyvinvoivat ja työssään viihtyvät ihmiset ovat johtaneet meidät menestykseen.”

Kosovolaistaustainen, Suomeen 2000-luvun alussa tulleen Jeton Kukan urapolku on hyvä esimerkki mahdollisuudesta kehittää uraa haluamaansa suuntaan yrityksen sisällä. Jo vuonna 2004 kesätöitä yrityksessä tehnyt Kuka on ollut yli 10 vuotta yhtäjaksoisesti LTQ:n palveluksessa.

”Aloitin varastomiehenä, mutta vastuu on kasvanut vuosi vuodelta. Tällä hetkellä vastaan tulosvastuullisena projektipäällikkönä kymmenestä työmaakohteesta ja alaisuudessani on 50–60 työntekijää”, Kuka kertoo työnkuvastaan.

”Tätä työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle. Hyvinvoivat ja työssään viihtyvät ihmiset ovat johtaneet meidät menestykseen”, Laakkonen summaa menestystekijöitä.

www.ltq.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kehittyvä Suomi