Löydä itsesi kiireen pohjoispuolelta


Syötteen keskusvaraamosta saat yhdeltä luukulta varattua ikimuistoiselle tunturilomallesi majoituksen, ravintolat ja ohjelman, olitpa sitten liikkeellä yritysporukassa, yksin tai perheen kanssa. Syötteeltä jokaiselle löytyy sopiva pala luonnon rauhaa niin, että sielu lepää ja verenpaine laskee. 

OULUN, Kuusamon ja Rovaniemen lentokenttäkolmion sisällä on tilaa ja mukavan kompakti pala Suomen kauneinta luontoa: Syöte, Suomen eteläisin tunturialue. Kyseessä ei ole vain hiihtokeskuskohde. Vuodenajasta riippumatta Syötteen luontoa pääsee kokemaan mitä erilaisimmin tavoin, piditpä sitten Syötteen kansallispuistossa retkeilyreiteillä kävelemisestä, Pärjänjoella melomisesta tai merkityillä reiteillä maastopyöräilystä. 

”Kesällä meillä on alueella noin 150 km merkittyjä pyöräilyreittejä. Erityisesti maastopyöräreitit ovat saaneet paljon kehuja kovan luokan aktiiviharrastajilta. Meillä on myös useita pyörävuokraamoja”, kertoo Syötteen keskusvaraamosta kohdevastaava Tiina Saarela. 

Myös marjastamisesta, sienestämisestä, lintubongauksesta, kalastuksesta, vaelluspatikoinnista tai vaikkapa alamäkipyöräilystä nauttiville Syöte tarjoaa parastaan. 

Majoituskohteissa on niin ikään valinnanvaraa – ja kaikissa on koskematon luonto lähellä. ”Välitämme noin kahtasataa eritasoista ja -hintaista majoituskohdetta sekä alueen kolmen hotellin palveluita, yhteensä noin 2000 vuodepaikkaa”, Tiina kertoo ja lisää: ”Me teemme parhaamme, jotta jokainen löytää kukkarolleen sopivan Syötteen lomapaketin!” 

Joko olet vieraillut uudessa, uljaassa Tunturihotelli Iso-Syötteessä ja sen näköalaravintola Hilltopissa? Tai kuunnellut luonnon hiljaisuutta mökin terassilla katse tunturiin suunnattuna?

Tutustu tarkemmin Syötteen tarjontaan osoitteessa syote.fi ja Syötteen keskusvaraamon majoitustarjontaan: syote.net

 

Jaa tämä artikkeli


Kesä Suomessa