Löydä ihosi kauneus


TYÖELÄMÄSSÄ MENESTYMISEEN EI OLE TIETTY Ä KAAVAA – MEDIK 8 TARJOAA TIETEESEEN POHJAUTUVAT MENETELMÄT KAUNIIN IHON SAA VUTTAMISEKSI 

Medik8 on tunnettu yksinkertaisesta anti-age-filosofiastaan ja se on jo pitkään ollut ihotautilääkäreiden ja asiantuntijoiden suosiossa. Medik8:n luotettavat, eläinkokeettomat ja vegaaniset tuotteet ovat vertaansa vailla – valikoimasta löytyy tehokkaat C- ja A-vitamiiniseerumit, modernit aurinkosuojavoiteet sekä hellävaraiset hapot, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Hyödyntäen markkinoiden parhaita ainesosia, koko tuotevalikoima on kehitetty ylläpitämään yksinkertaista ihonhoitorutiinia, jonka voit sovittaa kiireiseen työpäivään.

MEDIK8:N S UOSITTU IHONHOITOMENETELMÄ

Medik8 uskoo, että terveen, hyvinvoivan ja kauniin ihon saavuttaminen on yhtä helppoa kuin CSA: C-vitamiini ja aurinkovoide päivällä, A-vitamiini illalla. Tämän yksinkertaisen menetelmän on kliinisesti todistettu silminnähden vähentävän kaikkia ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja tuottavan uskomattomia tuloksia, jotka voi nähdä ja tuntea. 

C-TETRA 

Hemmottele sameaa ja väsynyttä ihoa tehokkaalla C-vitamiiniseerumilla. Ihoa heleyttävä seerumi tarjoaa välttämättömän antioksidanttisuojan sekä stimuloi kollageenin tuotantoa.

ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT 

Tutustu Medik8:n tehokkaimpaan aurinkosuojaan, joka sisältää SPF 50+ sekä PA++++. Voide on tehostettu DNA:ta korjaavalla teknologialla ja kaikkein tehokkaimmalla 360° ympäristösuojalla. Löydä ihosi nuorekkuus uudelleen

CRYSTAL RETINAL 3 

Crystal Retinal 3:n avulla. Stabiloitua retinaalia sisältävän seerumin ikääntymistä hidastava voima tarjoaa tuloksia jopa 11 kertaa nopeammin kuin perinteinen retinoli. 

Ihonhoito on osa kokonaisvaltaista itsestä huolehtimista. Ota hetki itsellesi ja hemmottele ihoasi aamuin illoin näillä tuotteilla, joita jokaisen iho tarvitsee. 

Saatavilla valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ja verkkokaupassamme osoitteessa: medik8.fi 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus Lifestyle