Löydä elämäsi järvimaisemasta


Parikkala on 4600 asukkaan kunta Etelä- Karjalassa.

Parikkalassa hurmaa rento tunnelma, iloiset ihmiset, upea luonto ja mielenkiintoiset nähtävyydet, kuten VT 6:n varrella ITE-taiteilijan luoma Patsaspuisto, Siikalahden lintukosteikko, Simpelejärvelle avautuva keskustaajama ja maisemat kunnan pohjoisosassa Pyhäjärven rannalla. 

Parikkalassa ei ole jääty odottamaan aikaa parempaa. Uukuniemen biisonit rynnistivät kaiken kansan tietoisuuteen viime keväällä. Pitsatarjontaa tullaan maistelemaan kauempaankin. Lomakaudella kulttuuri- ja muut tapahtumat tarjoavat jokaiselle jotakin. Näin Parikkala on myös vapaa-ajan asukkaille ja etätyöläisille houkutteleva paikka hyvien yhteyksien, kattavien palvelujen ja luonnonläheisyyden ansiosta. 

Parikkala on tunnettu metsä- ja maatalouskunta. Yrittämiselle riittää tilaa, eikä byrokratiaa tarvitse pelätä. Lähivuosina kansainvälistyvältä Parikkalan rajanylityspaikalta on reilun parin tunnin ajomatka Pietariin. Saimaan-Laatokan välisestä yhdyskäytävästä odotetaan uutta matkailun mekkaa, josta ajan saatossa avautuu mahdollisuudet laajemmalle teolliselle yhteistyölle ja tavaraliikenteelle. Tervetuloa kylään ja juttusille! 

Tutustu tarkemmin: www.parikkala.fi

Jaa tämä artikkeli


Elinvoimainen Suomi