Lohja Spa & Resort – aitoja elämyksiä Lohjanjärven rannalla


Vuonna 2016 tehdyn kylpyläuudistuksen jälkeen elämyskylpylä alkoi kiinnostaa entistä laajempaa asiakaskuntaa ja mm. lapsiperheet ja pariskunnat löysivät tiensä Lohja Spahan. Myös muita tiloja on uusittu, ja uudet superior-huoneet järven rannalla tuovat kivan lisän yöpymismahdollisuuksiin perushuoneiden oheen. Keväällä 2019 oli aika muuttaa vanha Päiväkumpu-nimi kansainvälisemmäksi Lohja Spa & Resortiksi.

“Olemme viettäneet ystäväni Iinan kanssa Lohja Spa & Resortissa useita viikonloppuja, ja kolme asiaa on siellä aina ylitse muiden”, Tunnetila-blogia kirjoittava Nina kertoo. “Ykkösenä on ruoka! Ruokien maut ja tuoreus ovat vertaansa vailla. Kerran ruokaa kehuessani sain kuulla, että Lohja Span ruoka on kuuluisaa koko Helsingin seudulla. Catering-palvelu järjestää juhlia Helsingissä asti, ja ruoat tuodaan Karjalohjalta. En yhtään ihmettele miksi.”

Toinen Ninan lempiasioista on elämyskylpylä. “Parasta on kahlata kylmä-lämmin -altaassa. Kylmässä jalat tuntuvat jäätyvän, kuumassa taas jalkoja pistelee valtavasti. Siinä todella tuntee elävänsä ja veri kiertää! Sen jälkeen on taivaallista päästä kunnon löylyihin Tähti-saunaan”, vinkkaa Nina.

Viikonloppuisin kylpylässä voi nauttia myös rauhasta ilman ilakoivia lapsia. K18-illoissa kylpylä suljetaan lapsilta klo 19.30–22. Spa-loungessa on tällöin tarjolla pientä naposteltavaa ja makuvesiä. Loungessa on myös anniskeluoikeudet.

Lohja Spasta löytyy myös hoitola hemmotteluhoitoineen. Ja jos syysflunssa iskee, on suolahuone sille täydellinen hoito. Suolahuoneessa hengitetään suolapölyä, joka vähentää hengitysteiden oireilua pienentämällä limakalvojen turvotusta ja helpottamalla hengenahdistusta. Pöly myös tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja hengitysteistä. “Suolaa ei suolahuoneessa ollessaan haista eikä maista, mutta pois lähtiessä huulilla on suolainen maku. Hoito tuntui todella tehokkaalta”, kertoo suolahuonetta testannut Nina.

Nina kertoo, että kolmas hänen suosikkipaikoistaan Lohja Spassa on rantasauna. “Rantasauna, uinti järvessä ja makkaranpaisto kruunaavat lähes joka kerta rentoutusviikonloppumme. Alamme Iinan kanssa aina suunnitella seuraavaa vierailua saman tien, kun istahdamme Karjalohjalta Helsinkiin tulevaan bussiin.”

Top 3 suosikit

  • Erinomainen ruoka
  • Kylmä–lämmin-allas
  • Rantasauna

Uutuutena meillä on hemmotteluissa hoidoissa satuteemalla nimikoituja piristäviä pakettihoitoja, todellista hemmottelua päästä varpaisiin, jotka voi helposti yhdistää vaikkapa kylpylän päiväkäyntiin, Day Spa -tyyppisesti. Aina ei tarvitse yöpyä rentoutuakseen.

www.lohjaspa.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi