Kuntokeskus Liikku – Parasta laatua fiksuun hintaan


Toimitusjohtaja ja perustaja Johanna Riihijärvi kuvaillee Liikkua kuntokeskukseksi, joka tarjoaa ylivertaisen hinta-laatusuhteen jokaisessa toimipisteessään paikkakunnasta ja keskuksen iästä riippumatta.

”Hyödynnämme vahvasti digitalisaation tuomia mahdollisuuksia sekä automaatiota kulurakenteen järkevöittämisessä. Voimme siten tarjota jäsenillemme erinomaiset, väljät ja raikkaat treenipuitteet, markkinoiden parhaat laitteet ja joustavan jäsenyyden erittäin edulliseen hintaan.”

Liikun toimintamalli yhdistää korkealaatuiset treenimahdollisuudet vaivattomaan käyttökokemukseen.

”Panostamme tilojen viihtyisyyteen. Olemme luoneet kokonaisuuden siten, että Liikussa treenaaminen on vaivatonta ja miellyttävää saapumisesta lähtemiseen saakka. Yksityiskohdat ovat huolellisesti mietittyjä. Kun asiakas on valmis antamaan meille kallisarvoista aikaansa, on meidän vastuullamme taata sujuva treeni joka ikisellä treenikerralla.”

Liikku houkuttelee monia poikkeuksellisen helpolla jäsenyydellä. ”Liittyä ja irtisanoutua voi helposti verkossa, emmekä edellytä pitkiä sitoutumisaikoja. Lisäksi jokaista Liikkukeskusta voi käydä testaamassa ma, ti ja ke klo 16–19 välisenä aikana täysin ilmaiseksi ilman mitään ennakkoilmoittautumisia tai myyntineuvotteluja”, Riihijärvi kertoo.

LIIKUTA KOKO HENKILÖSTÖÄ YRITYSTUKISOPIMUKSELLA!

Kovaa kasvua luvassa

Liikku keskuksia on jo yli 20 ympäri Suomea, ja seuraavan parin vuoden aikana tarkoitus jatkaa kasvua voimakkaasti. ”Tavoitteena on yli 50 Liikkua vuoteen 2020 mennessä. Tämä on aikamoinen kasvutahti suhteessa muihin suomalaisiin liikunta-alan yrityksiin.”

Riihijärvi uskoo, että menestyksen tae on monipuolisessa asiakaspohjassa. ”Toinen Liikun perustajista, mieheni Heikki, on entinen ammattijääkiekkoilija, joten hänellä on hyvä käsitys urheilijoiden tarpeista. Lisäksi hän on personal trainerina toimiessaan nähnyt myös aloittelevien harjoittelijoiden tarpeet ja mahdolliset kompastuskivet. Molemmat puolet on huomioitu Liikussa, ja se näkyy mm. liittymisen helppoudessa, laitevalinnoissa ja jopa laitteiden sijoittelussa. Naisten ja miesten osuus treenaajista on aika tarkkaan puolet ja puolet, mikä on poikkeuksellista ottaen huomioon, että Liikku keskittyy 100% kuntosaliharjoitteluun.”

Vaikka taustatoimintoja on kehitetty digitaalisiksi, aitoihin ihmiskontakteihin panostetaan vahvasti. Yhteensä yli 50 valmentajaa tarjoavat Liikuissa laaja-alaista asiantuntijuutta harjoittelun aloittamisesta elämänmuutoksiin tai voimaharjoitteluun.

”Mottomme on, että paras treeni on tehty treeni. Haluamme tukea aivan jokaisen treeniä, lähtötasosta tai tavoitteista riippumatta”, Riihijärvi summaa.

www.liikku.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Terveys Vapaa-aika