Liiketoiminnan perusta syntyy luottamuksesta


Luotettavat IT-palvelut ovat olennainen osa liiketoiminnan jatkuvuutta ja oikeanlaisen kokonaisuuden rakentaminen vaatii ymmärryksen lisäksi vahvaa osaamista.

Yritysten toimintaympäristöt ovat erilaisia ja tämä asettaa haasteita myös IT-palveluille, kyberturvallisuudesta puhumattakaan. Muutosvauhti puolestaan asettaa omat tarpeensa järjestelmien skaalautuvuudelle ja hallinnalle. Netox on erikoistunut luotettavien IT-, konesali- ja tietohallintopalveluiden tuottamiseen.

Asiakaslähtöisyys kasvun mahdollistajana 

Netox kasvoi vuonna 2019 jälleen yli 30 prosenttia, niin kuin on kasvanut joka vuosi vuodesta 2015 lähtien. ”Kasvu ei ole sattumaa, vaan pitkäjänteisen työn tulosta.” Netox Oy:n kehitysjohtaja Niko Candelin toteaa. 

”Toimimme lähellä asiakkaitamme ja sitä kautta pystymme paremmin tunnistamaan kehityskohteet yhdessä heidän kanssaan, ja siten myös tuottamaan lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen”. Candelin lisää. 

Kyberturvallisuus erottavana tekijänä 

Netoxilla nähdään kokonaisvaltaisen kyberturvallisuuden ja luottamuksen rakentaminen kilpailutekijänä. ”Meillä kyberturvallisuus ei ole pelkästään markkinointia vaan olemme aidosti panostaneet sekä osaamisen kehittämiseen että asiakaslähtöisten ratkaisuiden toteuttamiseen”, kyberturvajohtaja Markku Korkiakoski toteaa. 

”Liiketoiminnassa kyberturvallisuus on oleellinen osa luottamuksen perustaa ja se rakentuu osaamisesta ja ymmärryksestä. Usein saatetaan unohtaa, että kyberturvallisuus on myös muutakin kuin teknologiaa.” hän lisää. 

Netox Oy jatkaa vahvaa kasvuaan myös tulevaisuudessa ja sen tueksi on avattu jo toinen toimisto pääkaupunkiseudulle.

Netox Oy on vuonna 2004 perustettu luotettavien IT-palveluiden tuottaja, jonka yli 50 ammattilaista työskentelevät yrityksen toimistoilla Oulussa ja Helsingissä. www.netox.fi 

Jaa tämä artikkeli


IT