Iho – tarvitset sille oikeanlaisen huolenpidon pysyäksesi nuorekkaana


Tuntuuko siltä, että vanhemmiten iho veltostuu ja painovoima vie kasvojen piirteitä alaspäin? Iho on ihmisen elimistön suurin elin ja siihen kohdistuu paljon rasitteita. Näin ollen se tarvitsee hoitoa ja huolenpitoa. Ihon huolellinen päivittäinen hoito juuri omalle iholle sopivilla tuotteilla on tärkeää.

LIERAC tuotesarjan asiantuntemusta arvostetaan ikääntyvän ihon hoidoissa. Ihotautilääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kehittämät ja testaamat ihonhoitotuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tehokkaita. LIERAC yhdistää parhaat kasveista saatavat aktiiviaineet ja tieteen viimeisimmät saavutukset luodakseen ylellisiä ja tehokkaita tuotteita.

Tuotteiden imeytyvyydet iholle ovat omaa luokkaansa. LIERACin tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja niitä myydään vain apteekeissa ja apteekkiverkkokaupoissa.

LIERAC on kehittänyt äärimmäisen tehokkaan ja ylellisen Lift Integral tuotelinjan yli 50-vuotiaille kiinteyttämään, kohottamaan ja palauttamaan ihon täyteläisyyden. Äärimmäisen tehokkaan ja ylellisen tuotelinjan pääaktiiviaineet mahonki- ja purppuratulppaaniuute sekä hyalu-3-tiiviste kiinteyttävät ihon syvimpiäkin ryppyjä ja palauttavat ihon täyteläisyyden.

Lue lisää: www.lierac.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus