Tärpit Levin kesään


Kokosimme tärpit unohtumattomaan aktiivilomaan erämaamaisemissa – koe kesällä Levillä ainakin nämä!

1.ELÄMYKSET TUNTURILUONNOSSA

Levin henkeäsalpaavan kaunis luonto on elämys itsessään. Vaella yksin tai oppaan kanssa. Poimi käsin luonnon superfoodeja, hengitä maailman puhtainta ilmaa. Pysähdy kuulemaan hiljaisuutta ja koe yöttömän yön taika. Valloita tunturit ja pistäydy Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Kaikki nämä on helposti saavutettavissa aivan Levin vieressä.

2.MONIPUOLISET TAPAHTUMAT

Kokeile monipuolisia aktiviteetteja, opi ja kehitä taitojasi tai haasta ja voita itsesi eri lajien kilpailuissa. Levin kesän monipuoliset tapahtumat sopivat erinomaisesti koko perheen liikunnallisiksi aktiivilomiksi. Heinäkuussa tunturin täyttävät muun muassa Levi Bike Fest, Levi Outdoor Fest ja Levi Extreme Triathlon –tapahtumat, tervetuloa mukaan.

3.PYÖRÄILY ERI MUODOISSAAN

Polkupyörä on kesällä Levillä oiva menopeli, vaihtoehtoja ja reittejä on moneen makuun. Ilmaiset kyläpyörät sekä erilaiset vuokrapyörät helpottavat ja monipuolistavat lomailua. Voit esimerkiksi suunnata maantietä pitkin tunturin ympäri, vauhdilla alamäkeen tai seikkailla omatoimisesti tai ohjatusti kansallispuiston poluilla. Takuulla ikimuistoinen elämys!

4.RÄÄTÄLÖIDYT KOKEMUKSET

Levillä voit kokea helposti kesäelämyksiä vaikka lomasi jokaisena päivänä. Alueen yrittäjät tarjoavat valmiita safareita ja ohjelmia, ja voit lisäksi räätälöidä juuri sinulle sopivan itsesi näköisen loman. Vaihtoehtoja on saatavissa niin kokeneille luonnossa liikkujille kuin uusia kokemuksia janoaville. Valkeiden lakanoiden suojaa tai kerran elämässä –elämyksiä.

Levi on helposti tavoitettava ympärivuotinen kohde Tunturi-Lapissa. Voit majoittua valkoisten lakanoiden välissä ja nauttia kylän tarjoamista palveluista. Aktiivisen päivän jälkeen rentoudut täydellisesti – alueen monipuoliset majoitusvaihtoehdot tarjoavat vaihtoehtoja ikimuistoiseen lomaan.

Koe Levin kesä: www.levi.fi/kesa

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Matkailu