Lem-Kemin uusilla latauslaitteilla dynaaminen startti sähköautoille


Lahtelaisyritys lupaa, että heidän asemansa eivät hyydy edes talvella, koska niissä on lämmitysjärjestelmä.

”Avaimet käteen -toimituksemme on myös turvallinen ratkaisu. Meidän kanssamme asiakas tietää, että on yksi taho, joka vastaa niin suunnittelu -kuin asennustöistä”, toimitusjohtaja Henrik Lemmetty sanoo.

Lem-Kem tarjoaa niin julkiseen käyttöön kuin taloyhtiöille ja yksittäisille kotitalouksille räätälöityjä ratkaisuja. Jo aiemmin muiden valmistajien latausasemien jälleenmyyjänä ja asentajana toimineessa yrityksessä nähdään, että oman, Suomen olosuhteisiin kehitetyn malliston lanseeraus on luonteva jatkumo yrityksen muulle toiminnalle.

”Meidät tunnetaan luotettavana toimijana kiinteistöalalla, ja uskomme, että samat ympäristötietoiset asiakkaat, jotka hankkivat meiltä esimerkiksi aurinkovoimaloita, ovat potentiaalisia sähköautoilijoita.”

Lem-Kemin tarjoamat Circontrol-latauslaitteet valmistetaan Barcelonassa. Asiakkaan halutessa toteutetaan myös mobiilimaksupalvelu kotimaisella eParking-pilvipalvelulla.

”Mikäli asiakas ei tiedä kiinteistönsä sähköjärjestelmän soveltuvuutta sähköautojen lataamiselle, tarjoamme laajan konsultointipalvelun, jossa lopputuloksena on selkeä, eri latausmahdollisuuksista ja niiden kustannuksista kertova raportti.”

”Tällä hetkellä ei välttämättä edes tiedetä myöskään kaikista tarjolla olevista lisävarusteista, tehonrajoittamismahdollisuuksista ja maksuvaihtoehdoista, kuten hinnoittelusta eri käyttäjäryhmien perusteella, mutta raporttimme sisältää selkeitä esimerkkejä”, Lem-Kemin Energiatiimin asiantuntija Matthias Kampe kertoo.

Taloyhtiöiden kannattaa huomioida asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Aran sähköautojen latauspisteiden infraan tarjoama tuki.

”Avustuksen voi saada vain kerran, joten vaikka toistaiseksi tarvittaisiin vain pari latauspistettä, kannattaa harkita tuen edellyttämän, vähintään viiden latauspisteen hankintaa ja jopa 90 000 euron tukea.”

Lem-Kemissä uskotaan sähköautojen määrän kiihtyvään kasvuun. ”Viime vuosina sähköautojen määrä on jo tuplaantunut vuosittain”, Matthias Kampe ja Henrik Lemmetty kertovat.

https://www.lemkem.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Infrastruktuuri