LEIJONA-TYÖASUT TEHDÄÄN KOVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN


Leijona Group suunnittelee korkealaatuiset Leijona-työasut Suomessa. Yrityksen uusimpia tuotteita ovat erittäin näkyvät GORE-TEX -vaatteet, jotka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen teknisesti korkealaatuista, kestävää ja vaativissakin sääolosuhteissa toimivaa suojaa. 

Leijona GORE-TEX -huomiotyövaate lisää mukavuutta ja turvallisuutta työpäiviin. 

Näkyvät ja palosuojatut GORE-PYRAD®- suojavaatteet pysäyttävät valokaaren ja suojaavat ihmistä vaatteen sisällä. Valokaarelta tehokkaasti suojaavan kankaan on suojattava avotulelta ja metalliroiskeilta sekä toimittava eristeenä korkeaa kuumuutta vastaan. Palosuojattu GORE® PYRAD® -materiaali suojaa koko vaatteen elinkaaren ajan. 

Vaativille työmaille 

”Leijona GORE-TEX -huomiotyövaate on korkealaatuinen, toimiva, kestävä, hengittävä ja sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Työasut on erityisesti tarkoitettu esimerkiksi rakennustyömaille, tuulivoimaloihin, kaivoksille, satamatöihin ja muihin sellaisiin työkohteisiin, joissa asu joutuu koville ja jossa siltä vaaditaan poikkeuksellisen paljon”, myyntijohtaja Seppo Aksila sanoo. 

Käyttämällä Leijona GORE-TEX -asuja ei tarvitse erikseen hankkia sade-, kevät- ja talviasuja, mikä vähentää kokonaiskustannuksia. 

Gore testaa koko ketjun, joka koostuu kalvosta, kankaasta, vuorista, rakenteesta ja valmistuksesta. Vaate testataan mahdollisimman vaativissa oloissa, millä taataan kestävä lopputuote. 

”Leijona työ- ja suoja-asut ovat myös mukavia. Kun työntekijä pysyy lämpimänä ja kuivana, hän on terve ja loukkaantumisten ja onnettomuuksien vaara vähenee. Parempi mukavuus lisää työn tuottavuutta ja tehokkuutta.” 

Testejä ja käyttäjäpalautetta 

Aksila korostaa, että Leijona GORE-TEX -työvaatteiden toiminnallisuus ja käyttöikä varmistetaan perusteellisella testauksella ja kehitystyöllä. Vaate siirtyy tuotantoon vasta hyväksymisen jälkeen ja niihin tehtaisiin, joilla on Goren laatusertifikaatti. Testien ja loppukäyttäjien palautteen avulla seurataan, mitä työvaatteelta vaaditaan. 

Laadunvarmistuksessa tarkistetaan tuotteen vedenpitävyys, kankaan kulutuskestävyys ja repäisylujuus sekä tuotteen fyysiset ominaisuudet. 

Lisätietoja: www.leijonagroup.com

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen 2021