LASIKAIDE TERASSILLE


CiU Fixed -lasikaide on tyylikäs uutuus terassin rakentajille. Tuote on alumiinipylväisiin liimattu kirkas 8 mm turvalasi. 

Fixed lasikaide toimitetaan valmiina elementteinä, nostat vain paikalleen ja ruuvaat kiinni!

Valmiit elementit ovat näppärä ratkaisu.

Tuotteesta on olemassa 190 cm korkea tuulensuojaversio ClickitUp, voit yhdistellä niitä vapaasti.

Lasikaide tuulensuojana

ClickitUp® on nostettava ja laskettava lasikaide, joka yläasennossa toimii tuulen- ja säänsuojana. 

Tuotteessa on kaksi lasia vierekkäin. Halutessasi voit nostaa sisemmän lasin ylös, jolloin kaiteen korkeus lähes tuplaantuu. 

Lasikaiteen suojassa on viihtyisää nauttia terassilla silloin kun itse haluat. Voit käyttää terassia pidemmälle syksyyn ja aikaisemmin keväällä. ClickitUp® suojaa tuulelta, mikä parantaa ulkotilojen käytettävyyttä.

Laskettuna lasikaiteen korkeus on 110 cm. Ylös nostettuna kokonaiskorkeus on 190 cm.

ClickitUp® koostuu lasi- ja alumiiniprofiileista, haponkestävästä teräksestä ja saksalaisesta kaasujousesta. 

Kaasujousi toimii kuten auton takaluukussa. Kun vapautat lasin painamalla sitä, kaasujousi nostaa lasin ylös tuulensuojaksi. Kun haluat lasin alas, se painetaan alas ja lasi lukittuu ala-asentoon.

ClickitUp® Vakio on suunniteltu terasseille, patioille ja mihin tahansa maantasoon. Vakiokaiteessa on 8 mm karkaistu turvalasi ja se voidaan asentaa tiloihin, joissa ei ole putoamisvaaraa.

ClickitUp® Turva on suunniteltu parvekkeille ja terasseille, joissa on putoamisvaara. Tuote on varustettu 8,76 mm laminoidulla ja karkaistulla turvalasilla. 

ClickitUp® on uusi tuote markkinoilla ja onnistuneen tuotekehityksen tulos. Tuote on ruotsalainen innovaatio, materiaalit ja kaikki yksityiskohdat on tarkkaan valittu ja kehitetty erityisesti vaativaan ilmastoon. 

Jälleenmyyjämme suomessa: 

Acaos Oy
Y-tunnus: 2919888-2
Janne Kalliokoski
0400-902 249
info@acaos.fi
www.ClickitUp.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Piha ja puutarha