Metsä on kiinnostavin kiinteistösijoitus


Epävarmuus maailmantaloudessa ja samoin Suomessa kasvaa. Metsä jatkaa haluttuna ja Suomen turvallisimpana sijoitusvaihtoehtona. On hyvä ajankohta luopua metsänomistuksesta – jos sellainen on mielessä. Sekä yksityiset että ammattisijoittajat painottavat metsää ja se varmistaa luopujalle poikkeuksellisen hyvän hinnan.

Metsätilat-ketjun metsäammattilaiset välittävät suurimman osan Suomessa omistajaa vaihtavista metsätiloista. Kun sekä metsän että kiinteistöjen ammattilainen hoitaa homman on tulos hyvä ja vältetään mahdolliset karikot verotuksen tai arvonmäärityksen kanssa.

Kaikkialla Suomessa on käytettävissä alueen hyvin tunteva välittäjä. Meitä on jo yli 80 ja toimintamme on voimakkaassa kasvussa. Katso netissä miten toimimme, odotamme myös puheluasi. Myyvät ja ostavat asiakkaat voivat olla turvallisin mielin. Tuhansien kauppojen tuoma osaamisemme on jokaisen kauppaa suunnittelevan käytössä. Tarjoamme turvaa ja mielenrauhaa harvoin tehtäviin kauppoihin.

Metsätalous on Suomen oikea vastaus hiilensidontaan ja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Siirrä metsä sitä aktiivisesti hoitavan omistajan käsiin, jos omat voimat eivät enää riitä. Hoidettu, kasvava metsä sitoo maksimimäärän hiiltä ja tuottaa hyvinvointia koko Suomelle. Hyvällä ja monipuolisella metsänhoidolla myös metsäluonnon monimuotoisuuden heikkeneminen on pysäytetty.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Talous