Laihian Maltaan Makukaura – tehokas kuitulisä ruokavalioon


 Makukaura on Laihian Mallas Oy:n kehittämä suomalainen, erittäin kuitupitoinen superfood. 

 Mustikka Makukaura on paahdetusta täysjyväviljasta: kaurasta, ohrasta ja herneestä valmistettu jauhe, joka on maustettu mustikalla. 100 g Makukaura Mustikkaa sisältää noin 80 g tuoreita mustikoita. Runsaskuituinen viljavalmiste tukee vatsan hyvinvointia, sillä se sisältää 20 % kuitua. Vain 2 rkl Makukauraa päivässä riittää ja vatsa voi hyvin. Tuote on laktoositon, maidoton, runsaskuituinen ja vegaaninen. 

Smoothiet: lisäämällä Makukaura Mustikkaa smoothien joukkoon saat ruokaisan välipalajuoman. Terveellinen smoothie saa kuitubuustauksen Makukaurasta. 

Jugurtit: lisää Makukaura Mustikkaa sellaisenaan maustamattomaan jogurttiin, rahkaan tai viiliin. Ohuet mausteiset juotavat jogurtit saavat suomalaista lisämakua Makukaura Mustikasta. 

Tuorepuurot: sekoita Makukaura Mustikkaa kaurahiutaleiden sekä rahkan tai jogurtin joukkoon ja laita yöksi jääkaappiin maustumaan. Lisää tuorepuuron pinnalle mustikoita, pähkinöitä ja lopuksi vielä Makukaura Mustikkaa. 

 Runsaskuituinen Mustikka Makukaura maustaa ja antaa lisää kuitua myös granolaan ja perinteiseen puuroon. Pakkaus on helppokäyttöinen, uudelleensuljettava pystypussi, jossa tuote säilyy hyvin. 

Herkullisia reseptejä Makukaurasta ja Laihian Mallas -konsernin muista tuotteista löytyy koko konsernin reseptisivustolta www.lahiruokaamaalta.fi. 

 Kaurainen mustikka Makukaura smoothie 

Terveellinen mustikkasmoothie valmistuu kätevästi tehosekoittimessa. Makukaurasta saat kuitua ja makua tähän herkulliseen välipalaan. Viimeistele mustikkasmoothie tuoreella mintulla ja mustikoilla. 

2 rkl Makukaura mustikkaa 
1 dl jogurttia 
1 dl maitoa 
½ dl mustikkaa 
½ banaani 
muutama lehti tuoretta minttua 

Laihian Mallas Oy on 1910 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa pääasiassa elintarviketeollisuuteen maltaita ja uutteita sekä viljapohjaisia tuotteita vähittäiskauppoihin ja suurkeittiöihin. www.laihianmallas.fi

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle