LAATUALTAILTA LUKSUSTA ARKEEN


Laatualtailta saat tuotua kotiisi tai mökillesi pisaran luksusta arkeen. 

Laatualtaat on Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut myymäläketju, jolla on myös Suomen suurin ulkoporeallasmyymälä Raisiossa. Myymälöistämme Raisiossa ja Vantaalla löydät kattavasti eri ulkoporeallasmalleja ja -merkkejä nähtäväksi sekä koeistuttavaksi. Tarjoamme myös laajan valikoiman oheistuotteita altaisiin liittyen. Myymälöissä myyjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista palvelua niin altaan hankinta kuin ylläpito asioissakin. Autamme myös altaan sijoittamisen suunnittelussa sekä tarjoamme altaiden asennuksia myös avaimet käteen periaatteella. Myyntihenkilöstömme on alan eliittiä ja osaa auttaa altaan valinnassa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Huoltoverkostomme on myös erittäin kattava ulottuen aina Hangosta Nuorgamiin ja huoltopalvelumme huoltaa kaikki ulkoporeallasmerkit. 

Valikoimastamme löydät myös aidot ja alkuperäiset Jacuzzi® ulko- sekä sisäporealtaat joita saa hankittua nyt ennen näkemättömän edullisesti. Jacuzzi® altaat ovat markkinan edelläkävijöitä niin teknisten ratkaisuiden kuin designinsa osalta. Jacuzzi® altaat sisältävät satoja patentoituja yksityiskohtia, niin hieronta kuin design ratkaisuissaan. Jacuzzi® tuoteperheen tarina alkoi 1950-luvulla Candido Jacuzzin kehittämällä maailman ensimmäisellä vesihierontapumpulla. Hänen oma poikansa kärsi nivelreumasta ja kyseinen pumppu kehitettiin tämän hoitoon. Nykyään tehtaat valmistavat vuosittain yli 40.000 allasta tehden Jacuzzi® tuotteista maailman myydyimpiä. Jacuzzi® ulkoporealtaat ovat nyt nähtävissä toimipisteissämme, tule hakemaan itsellesi luksusta arkeen! 

Toinen päämallisarjamme on Suomen oloihin suunniteltu KuohuSpa. Kuohu altaissa on erittäin laadukas hierontavarustelu sekä laadukkaat eristeet. Altaissamme on markkinoiden paksuin monikerros eristys, joka takaa erinomaisen energiatehokkuuden. Energiatehokkuutta saadaan myös edistettyä Kuohuun räätälöidyn tekniikan kattavilla säätömahdollisuuksilla, joilla voit säätää mm. altaan lämmittämään vettä halvempina ajanjaksoina tai säätää altaan jopa täysin hiljaiseen tilaan yöajaksi. Muut toimijat eivät tarjoa näitä ominaisuuksia. Mallien ominaispiirteisiin kuuluvat laadukas ja kattava led-valaistus sekä runsas määrä suuttimia. Kaikissa Kuohu-altaissa haetaan kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hierontakokemusta, jotta altaaseen on ilo pulahtaa niin yksin kuin yhdessä vaikkapa työpäivän jälkeen. Näistä mallistoista löydät oman altaasi, jos arvostat laatua, hyvää hinta-laatusuhdetta sekä maltillisia käyttökustannuksia. Kuohu altaiden varustelu on kattava jo vakiona, ja saatavilla on mm. wifi-etäohjaus lisävarusteena. Altaissamme on vakiona myös jäätymisenestojärjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, jos vedenlämpötila laskee alle 10 asteen. Hierontapumput alkavat tuottamaan lämpöä ja pitävät allasveden sulana. Näin altaamme eivät pääse jäätymään, vaikka lämmitin olisi jostain syystä kytkeytynyt pois päältä. 

Tervetuloa Suomen suurimman ulkoporeallas ketjun myymälöihin Vantaalle ja Raisioon!

Tutustu tarkemmin: laatualtaat.fi

Jaa tämä artikkeli


Mökkeily Piha ja puutarha Vapaa-aika