Laatu, notkeus ja halu palvella ovat teollisuuden merkintätuote-valmistajan kilpailuetuina


Yritykset haluavat ulkoistaa entistä enemmän ja keskittyä omaan ydinbisnekseensä. Sen vuoksi Tekniseri tarjoaa heille tänä päivänä kattavan tuotevalikoimansa lisäksi niihin liittyviä palveluita, kuten valmiiden tuotteiden välivarastointia ja muuta logistiikkaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. ”Ei riitä, että tavaraa toimitetaan ovelta ovelle vaan asiakkaita on kyettävä palvelemaan pelipaikalla. Me olemme siihen valmiita”, Tekniserin toimitusjohtaja Veli Torvinen lupaa.

Tekniserin suuri kilpailuetu on toimitusten joustavuus ja nopeus. Sen tuloksena yritys on voittanut useita asiakkuuksia Keski-Euroopasta asti: ”He tilaavat meiltä, koska eivät saa paikallisilta toimijoilta vastaavia tuotteita riittävän nopeasti”, myyntijohtaja Christian Lemström lisää.

”Perustuotteidemme toimitusaika on pari viikkoa. Erikoistuotteissa, kuten monimutkaisemmissa kalvokytkimissä, toimitusaika on hieman pidempi, mutta yhä äärimmäisen kilpailukykyinen”, Lemström antaa esimerkin tehokkuudesta.

Tekniseri on investoinut toimintansa kehittämiseen viime vuosina reilusti. Osin apuna on ollut ELY-keskuksen kautta saatu Euroopan Aluekehitysrahaston tuki, jonka avulla yritykseen on hankittu uutta painatusteknologiaa ja lisätty resursseja uusien tuotealueiden omaksumiseen.

Panostukset ovat siivittäneet yrityksen vahvaan kasvuun, ja teollisuuden asiakkaat voivat keskittää Tekniserille kaiken tarvitsemansa merkintä-, tiiviste- ja eristetuotteiden hankinnan.

”Laatu ja toimitusvarmuus ovat asiat, mitä haluamme osaamisessamme rummutta. On vaikea vakuuttaa asiakasta ennen ensimmäistä toimitusta, mutta olemme valmiita lunastamaan tässäkin antamamme laatu- ja palvelulupaukset”, Torvinen summailee.

Tekniseri Group on vuonna 1986 Suomessa perustettu vahvasti kasvava ja kansainvälisesti toimiva teollisuuden sopimuspaino. Yrityksen omistaa tänä päivänä ruotsalainen sijoitusyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää toimintaa pitkäjänteisesti.

Tekniserillä on kaksi tehdasta Suomessa ja yksi Kiinassa. Suomessa asiakkaita palvelee myös Espoon valmistuotevarasto. Kaikista toimipisteistä löytyy myynti, tuotanto, asiakaspalvelu sekä tuotetuki- ja suunnitteluresurssit.

Tekniserin tuotteiden ja palvelun laatuun luottaa yli 800 jatkuvasti tilaavaa asiakasta 18 maassa.

www.tekniseri.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Teollisuus