Laadukas vaate on kestävä valinta


Balmuir 

Aukia Brand Storessa vastuullisuus on tärkeä asia. Juuri siksi kotimainen perheyritys haluaa tarjota asiakkailleen muotia joka kestää – niin ajallisesti kuin laadullisestikin. 

”Haluamme että tunnet itsesi onnelliseksi meiltä ostetuissa vaatteissa” Tiina Aukia Aukia Brand Storesta korostaa. Aukian mukaan tämän vuoksi Pohjanmaan Aukia-myymälöissä ja Aukia.fi verkkokaupassa etsitään aina mahdollisimman eettisiä vaihtoehtoja tuotteita hankkiessa. ”Olemme tarkkoja siitä, että tavarantoimittajamme kunnioittavat työntekijöitään ja toimivat vastuullisesti tuotannon kaikissa vaiheissa.” 

Aukia.fi verkkokaupasta löydät vain tarkkaan valittuja vaatteita, asusteita sekä design-tuotteita naisille ja miehille, pikamuotia Aukia ei myy. Valikoimissa on paljon kotimaisia merkkejä. Jotkut asiakkaat arvostavat orgaanisista tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita ja toiset puolestaan etsivät vegaanisia vaihtoehtoja. Aukialla arvostetaan kaikkia näitä näkemyksiä ja hyviä vaihtoehtoja löytyy eri tarpeisiin.

Makia

Kotimainen verkkokauppa tuntee asiakkaansa 

Aukia Brand Store on kotimainen vaatekauppa, joka on palvellut suomalaisia asiakkaita jo vuodesta 1956. Verkkokaupassamme www.aukia.fi yhdistyy vaatemyymälöidemme perinteet, vahva kotimaisten asiakkaiden mieltymysten tuntemus sekä helppo ja nopea asiointi verkossa. Haluamme tarjota yksilöllistä palvelua. Oma asiakaspalvelumme vastaa asiakkaiden kysymyksiin suomeksi ja lähettää ostokset nopeasti valitsemaasi paikkaan.

Marimekko

Tutustu Aukian tarjoamiin laatuvaatteisiin osoitteessa www.aukia.fi 

Aukia Brand Store on kotimainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan lämmöllä ja ammattitaidolla verkkokaupassa www.aukia.fi sekä myymälöissä Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa. 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus Muoti