Laadukas tuotemerkintälaite on helppo käyttää ja huoltaa


Tuotannon keskeytyksiä voi välttää laadukkailla tuotemerkintälaitteilla.

Valmistavan ja pakkaavan teollisuuden tuotemerkintälaitteiden ja -järjestelmien asiantuntija Dpi Coding Oy on tehostanut Suomen tehtaita jo lähes 15 vuoden ajan. Yrityksen perustajan, toimitusjohtaja Timo Hämäläisen mukaan valttina toimivat kymmeniä vuosia alalla työskennelleet konkarit sekä laadukkaat laitteet. 

”Osaamista on niin laite- kuin ohjelmistopuolelta. Tarvittaessa teemme asiakaskohtaisia sovellutuksia ja räätälöimme tuotteet sopiviksi.” 

Timo Hämäläinen muistuttaa, että jos vikatiheys laitteella on kasvanut huomattavasti, on viimeinen hetki vaihtaa uuteen laitteeseen.

Laadukas laite on käyttäjäystävällinen 

Hämäläisen mukaan laadukkaat laitteet ovat kestäviä, helposti huollettavia ja käyttäjäystävällisiä. Etiketöintilaitteiden mahdolliset tukokset voidaan poistaa kädenkäänteessä ja mustesuihkukirjoittimen mustekasetti vaihtuu hetkessä. 

”Käyttöhäiriöitä varten ei tarvita ammattilaista paikalle, joten mahdollinen ongelma on ratkaistavissa nopeasti.” Jos esimerkiksi virvoitusjuomateollisuudessa tölkkejä tuotetaan minuutissa 900 kappaletta, tuntien katko olisi tuntuva takaisku. 

Dpi Codingin edustama monialayritys Hitachi valmistaa useimmat komponenttinsa itse ja pitää siten huolen, että laatu pysyy vaadittavalla tasolla. Yrityksen mustesuihkukirjoittimet ovat huippulaadukkaita. Suosittu UX-D-mustesuihkukirjoitin on äärimmäisen luotettava ja helppokäyttöinen. Sitä käytetään muun muassa elintarvike-, paperi, muovi-, metalli- sekä puuteollisuudessa. 

”Ohentimen kulutus on markkinoiden alhaisin. Asiakas voi itse vaihtaa suodattimet ja suorittaa määräaikaishuollon.” 

EvoLabelin Print and Apply -etiketöintilaitteet taas ovat oman alueensa parhaimmistoa. Yksikertaiset koneet ovat pienikokoisia, helppokäyttöisiä ja päivittäiset rutiinit sujuvat ilman työkaluja. Etikettirullan vaihtaminen on nopeaa ja kirjoituspään puhdistaminen vie vain hetken. 

”EvoLabelin laiteet käyttävät Linux-käyttöjärjestelmää ja ovat helposti liitettävissä ulkoisiin järjestelmiin.” 

www.dpicoding.fi

Jaa tämä artikkeli


Työelämä