LA RIOJA ALTA VIÑA ARANA GRAN RESERVA – klassikkoviini joulupöytään


 La Rioja Alta Viña Arana Gran Reserva 2014 on tyyliltään moderni Gran Reserva.

497537 La Rioja Alta Viña Arana Gran Reserva 2014, 38,90 €

Viinin täyteläisessä maussa löytyy niin marjaisuutta kuin kypsien luumujen aromeja. Pitkä tammikypsytys tuo makuun mausteisuutta; vaniljaa, kahvia jopa aavistus kinuskin aromia löytyy viinin makumaailmasta.

Viinissä yhdistyvät niin tuoreus ja runsaus. Pitkä pullokypsytys tuo viinille moniulotteisuutta ja tasapainoa, joten viini on valmis nautittavaksi jo nyt. Mutta viinillä on edessä montaa hyvää vuotta ja viini kestääkin hyvin myös säilytystä viinikaapissa. Viña Arana Gran Reserva on upea ruokaviini ja erinomainen lahjaviini. 

Yhdistä viini klassisten liharuokien, riistan tai lampaankyljysten kera. Tai nauti viini juuston kera, jouluna on lupa herkutella. Oma lempijuusto on aina varma valinta. Espanjan juustoista seuraan sopii tietysti Manchego tai vaikka Zamorano, Idiazábal tai Riojan omaa Queso de Camerano. Seuraksi pala hyvää leipää, viikunoita, taateleita ja paahdettuja pähkinöitä. 

906964 LAT 42 Albariño, 13,90 €
923915 La Rioja Alta LAT 42 Reserva, 15,90 €

Joulun ruokapöytään monenlaisten herkkujen seuraan La Rioja Altan LAT 42 viinit, punaviini LAT 42 Reserva ja valkoviini LAT 42 Albariño. 

Albariño tulee DO Rías Baixasin laatuviinialueelta.

Tuottajana Lagar de Fornelos, joka on La Rioja Altan omistama talo. 

Lisätietoa viineistä:

www.riojalta.com

Jaa tämä artikkeli


Ruoka & Viini Vapaa-aika