Kylpyläloma Suomen uniikeimmassa kylpylässä – Hotel & Spa Resort Järvisydämessä


KYLPYLÄLOMA JÄRVISYDÄMESSÄ on aina elämys, johon sisältyy majoituksen ja kylpylän lisäksi sesongin parhaita luontoelämyksiä. Suosittuja ovat toukokuussa alkavat samppanjaristeilyt sekä norpparetket Linnansaaren kauniiseen kansallispuistoon.

Majoituksen kylpylälomalle voi valita lasikattoisista Maisema- tai Kotasviiteistä, Elämyshotellista, huviloista tai sataman HouseBoateista. Useimmista huoneista löytyy tunnelmallinen puutakka, minikeittiö ja osasta myös poreamme tai sauna.

Uniikin, kallioon louhitun Järvikylpylän tunnelma on ainutlaatuinen. Kylpylästä löytyy altaita, suolahuone, lämmitetyt norppakivet, oma alue lapsille ja kuusi erilaista saunaa. Ulkona on kaksi järvivesiallasta ja tietenkin sininen Saimaa, johon kevään tullen on ihana pulahtaa. Allasbaarissa voit nauttia kylmästä juomasta virtaavan veden äärellä ja tarjolla on aina myös pientä naposteltavaa, teetä samovaarista sekä makuvesiä. Illan viimeiset tunnit klo 18–21 on varattu vain aikuisille.

Illan tullen Järvisydämessä nautitaan hyvästä ruoasta takkatulen ja kynttilöiden loisteessa, tunnelmallisessa Wiinikellarissa. Illallisen voi myös tilata huonepalvelusta huoneeseen!

Koe Järvisydämen kevät!
  1. Näe norppa! Norpparetkellä voit nähdä norpan köllöttelemässä kivellä.
  2. Risteile tyylillä – Lähde samppanjaristeilylle jahdilla.
  3. Kokeile lempeää joogaa – Tunteja tiistaista lauantaihin.
Yllätä äitienpäivänä!

Tuo äiti hemmottelulomalle Järvisydämeen, jossa voitte viettää laatuaikaa irti arjesta. Järvikylpylän piikatyttöset suosittelevat loman yhteyteen äitien rakastamia hoitoja, jotka hemmottelevat ja hoitavat.

Hoidot top 3:

  1. Hemmottelevat, metsän tuoksuiset kasvohoidot.
  2. Lämminkivihieronnat, jotka rentouttavat koko kehon.
  3. Stressiä lievittävä savolainen päähieronta.

Loman voi myös antaa äidille lahjakorttina ja käyttää myöhemmin!

Varaa lomasi: www.jarvisydan.fi

Etusivu - Hotel & Spa Resort Järvisydän

Jaa tämä artikkeli


Matkailu Vapaa-aika