Kylpyhuonetrendeissä näkyvät kiireetön kotispa-tunnelma sekä ripaus 70-lukua


Villeroy & Boch Gustavsbergin tuotteissa yhdistyvät ajan hengen seuraaminen sekä pitkäikäiset, laadukkaat ratkaisut. Tänä syksynä kylpyhuoneisiin kaivataan erityisesti uusia värejä, ympäristöystävällisyyttä sekä viihtyisyyttä.

Villeroy & Boch Gustavsbergin markkinointipäällikkö Jenni Luomalan mukaan kylpyhuoneremontteja tehdään nyt paljon. Samalla tilan koko ja sen toiminnallisuuksien määrä tyypillisesti kasvaa.

”Kylpyhuoneisiin panostetaan yhä enemmän ja niistä luodaan kotispa-tyyppisiä tiloja rauhoittumiseen ja nautiskeluun”, hän kertoo.

Samalla kylpyhuoneiden värityksessä uskalletaan siirtyä pois suomalaisille tyypillisestä valkoisen ja vaalean harmaan väriskaalasta. Esimerkiksi maanläheiset hiekan ja vihreän sävyt ovat nyt trendikkäitä. Myös mattapintaisuus kiinnostaa yhä enemmän. Hanoissa kysyttyjä vaihtoehtoja ovat väreistä musta ja messinki.

”Mustat wc-istuimet ja lavuaarit ovat kasvava trendi ja näitä yhdistetään kylpyhuoneen muuten maanläheiseen väritykseen”, Luomala
mainitsee.

Rauhallisen värimaailman rinnalla nousevat kuitenkin myös rohkeammat sävyt. Pieneksi piristykseksi ja persoonallisuutta tuomaan saatetaan valita esimerkiksi tason päälle asennettava värikäs pesuallas. Luomalan mukaan tässä onkin nähtävissä 70-luvun henkeä.

Inspiraatiota hotelleista ja panostuksia ympäristöön

Hotellit ovat monelle parhaita kylpyhuonetrendien bongauspaikkoja. Niissä jo pitkään suositut seinä-wc:t sekä sadesuihkut ovat nyt myös kotiremontoijien valintoja.

”Otimme kokeeksi tarjolle mustan ja harmaan seinä-wc:n, ja niistä on tullut todellinen hitti”, Luomala kertoo.

Teknisten ratkaisujen puolelta ympäristöystävällisyys on asiakkaille tärkeä valintaperuste. Esimerkiksi vettä säästävät hanat ja wc-istuimet kiinnostavat. Villeroy & Boch Gustavsbergin tuotteissa ekologisuutta lisää myös helposti puhtaana pysyvä CeramicPlus-pintakäsittely, jonka ansiosta pesuaineita tarvitaan vähemmän.

Luomalan mukaan myös ajattomaan muotoiluun panostaminen on ympäristöteko.

”Kylpyhuone uusitaan keskimäärin kahdenkymmenen vuoden välein. Laadukkaat ratkaisut ja pelkistetyt linjat takaavat, että tuotteet kestävät sen helposti”, hän vetää yhteen.

www.gustavsberg.com

 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli